Home Life Heb jij dit sterrenbeeld? Dan ben je waarschijnlijk vaak chagrijnig!

Heb jij dit sterrenbeeld? Dan ben je waarschijnlijk vaak chagrijnig!

Klopt het voor jou en je vrienden?

sterrenbeeld
Foto: We Heart It

Je sterrenbeeld zou heel wat te maken hebben met je karakter, dat weten we al langer. Toch is elke persoon anders en mag je zulke stellingen ook niet blindelings volgen. Er is namelijk net een theorie verschenen die erop wijst dat mensen met het sterrenbeeld Tweelingen, Waterman en Maagd het vaakst chagrijnig zijn. Huh?!

Er zouden blijkbaar drie sterrenbeelden zijn met kenmerken die ervoor zorgen dat iemand vaker slechtgezind is. Oké, normaal gezien geloven we niet in zulke dingen, maar de uitleg die eraan gegeven wordt, klopt wel…

Tweelingen, Waterman en Maagd

Ben jij Tweelingen, Waterman of Maagd? Dan heb je waarschijnlijk vaker dan anderen last van een slechte bui. Dat heeft alles te maken met je persoonlijkheid, die aan je sterrenbeeld verbonden is. Dat is pas een excuus als iemand nog eens zegt dat je altijd zo slechtgezind bent!

  • Tweelingen kunnen blijkbaar moeilijk keuzes maken en zijn kritisch voor zichzelf en anderen. Die twijfel en kritiek zorgen ervoor dat ze sneller chagrijnig worden.
  • Watermannen zijn ook kritisch, maar enkel voor zichzelf. Zij leggen de lat heel hoog, en als ze hun doel niet bereiken, worden ze heel chagrijnig.
  • Maagden zijn erg perfectionistisch, dus alles moet goed zijn. Daardoor zien ze ook alleen de negatieve kanten aan zaken en raken ze nogal snel geïrriteerd. Ze hebben het heel moeilijk met dingen loslaten en worden daar behoorlijk cranky van.

Ben jij Tweelingen, Waterman of Maagd en herken jij je volledig in deze theorie? Of helemaal niet? Laat het ons weten in de comments!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.