Home Life 7 dingen die je herkent wanneer je na een festival terug thuis...

7 dingen die je herkent wanneer je na een festival terug thuis bent

6. Je zet je op de volgende editie meteen op aanwezig

festival
© Getty

Een weekend losgaan op een festival is een van de redenen waarom de zomer zo fantastisch is. Wat minder leuk is? Alle negatieve gevoelens die door je heen gaan van zodra je terug naar de realiteit moet. Deze 7 dingen herken jij sowieso als jij na een festival in een zwart gat valt.

1. Het gemis begint al op de laatste ochtend tijdens het inpakken

Je hebt je laatste avond goed doorgebracht met je vrienden bij optredens van je favoriete artiesten. In de ochtend is het tijd om in te pakken en weg te wezen. Je stemming is dan ook allesbehalve goed. Met pijn in het hart verlaat je de plek die je de afgelopen dagen als tweede thuis beschouwde.

2. Wanneer je thuiskomt, voel je je ineens helemaal alleen

Na vier dagen dag en nacht omringd te zijn door je favoriete mensen, word je bij het thuiskomen ineens overspoeld door eenzaamheid.

3. Je probeert de leegte op te vullen

Door tal van andere leuke dingen te plannen de komende weken probeer je jezelf een beetje te troosten. Wat uiteindelijk toch een beetje een verloren poging blijkt te zijn. Natuurlijk kan niets tippen aan de tijd die je had op het festival.

4. Je playlist bestaat alleen maar uit liedjes die ze op het festival hebben gespeeld

De komende dagen luister je naar niemand anders dan je favoriete artiesten die je nog maar zopas live hebt gezien.

5. Je scrolt constant door je filmrol

Je bekijkt non-stop foto’s en video’s van het afgelopen weekend, zodat het voelt alsof je nog een beetje op het festival bent.

6. Je zet je op de volgende editie meteen op aanwezig

Het Facebookevent voor 2020 is al aangemaakt. Jij zet je meteen op aanwezig en noteert de data in je agenda. Zo heb je meteen weer iets om naar uit te kijken.

7. Je post constant throwbacks op Instagram

Je volgers hoeven zich de komende dagen aan niets anders te verwachten dan foto’s en video’s van op het festival. Als ze het beu worden, moeten ze je maar ontvolgen, toch?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.