Home Life Weer hittegolf: Plopsaqua opent opnieuw deuren tot in nachtelijke uurtjes

Weer hittegolf: Plopsaqua opent opnieuw deuren tot in nachtelijke uurtjes

Vorig jaar was het nachtzwemmen in Plopsaqua erg populair, dus doen ze het deze zomer nog een keer.

Plopsaqua
© INSTAGRAM @NICKJESPERS

Gezien het succes van het nachtzwemmen vorig jaar in Plopsaqua, het weer buiten en de voorspellingen voor alweer een uitzonderlijk heet weekend, doet het waterpark in De Panne opnieuw zijn deuren op tot in de nachtelijke uurtjes. Een toegangsticketje kost je ‘s avonds bovendien heel wat minder dan overdag.

Nachtzwemmen

Vorig jaar werden verschillende warmterecords gebroken, en daarop speelde waterpark Plopsaqua slim in. Het zwembad bleef toen open tot 1u ‘s nachts, en een ticketje na 20u kostte toen slechts 10,99 euro in plaats van de gewoonlijke 19,99 euro. Volgens Plopsaqua kwamen er bij de eerste editie meer dan 1.000 nachtzwemmers langs. Het initiatief zorgde zelfs voor een nieuw dagrecord van 3.500 zwemmers.

Dit jaar zet Plopsaqua nog eens zijn deuren open na 20 uur. Vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni kan je gaan nachtzwemmen in De Panne, en opnieuw aan die verkleinde prijs. In het waterpark vind je verschillende attracties zoals een wildwaterbaan, een stormbad, een discobad, verschillende glijbanen en natuurlijk de Sky Drop: een glijbaan die begint met een vrije val. Tickets koop je hier.

View this post on Instagram

Plopsaqua Midnight Cooldown Swim! 🏊‍♂️

A post shared by Nick Jespers (@nickjespers) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.