Home Life Inspiratie Top 10 beste travel accounts op Instagram

Top 10 beste travel accounts op Instagram

Last van wanderlust? Deze accounts op Instagram doen je wegdromen naar andere oorden. En wie weet vind je er wel inspiratie voor je volgende vakantiebestemming?

1. Marie Monsieur

Je reist graag en je schrijft graag, dan word je toch gewoon freelance reisjournaliste? De Belgische Marie Monsieur reisde het afgelopen jaar alleen al naar Zuid-Afrika, Canada, Colombia, de Dominicaanse Republiek, Griekenland, Spanje en Marokko.

Muizenberg, Kaapstad (Zuid-Afrika)

2. Classe Touriste

De Belgische journaliste Debbie Pappyn en haar vriend  fotograaf David De Vleeschauwer maakten van reizen hun beroep en zijn constant op zoek naar de nieuwste reistrends. Hun reisverhalen werden al opgepikt door Condé Nast Traveler, Monocle, Vogue Living Australia en Knack Weekend.

Kampong Thom, een geheime tempel tussen Siem Reap en Phnom Penh (Cambodja)

3. Lee Abbamonte

Lee Abbamonte is de jongste Amerikaan die al elk land ter wereld bezocht. Hij reist alle continenten af en deelt de mooiste foto’s. Van de Zuidpool tot de Filippijnen: Lee is always on the move. 

Privé-eiland Medjumbe in Mozambique

4. Kate McCulley

Kate McCulley – of ‘Adventurous Kate’, zoals ze zichzelf noemt – reist solo en deed in vijf jaar tijd al 63 landen aan. Op dit moment vertoeft ze in de Verenigde Staten. Ook haar Snapchataccount adventurouskate is de moeite waard om te volgen.

Kamelentocht door de Wadi Rum-woestijn in Jordanië

5. The Blonde Gypsy

Larissa Olenicoff is een travel addict met een passie voor Europa. De reisblog van deze Californische schone is een mix van kleurrijke foto’s, handige reistips en inzichten in de verschillende culturen die ze op haar pad tegenkomt.

Besneeuwde bergen in Pejë, Kosovo

6. Stephanie Be

Stephanie Be woonde al over de hele wereld en haar inspirerende reisfoto’s zijn daar het levende bewijs van. Ze is een spontane en avontuurlijke reizigster met als levensmotto “Turn your dreams into goals“.

Boottochtje in het Amazoneregenwoud

7. Travel Noire

De Nigeriaanse-Amerikaanse Zim Ugochukwu lijkt zich wel elke week op een ander continent te bevinden en schopte het met haar reisverhalen al tot op de websites The Daily Beast, Yahoo, the Atlantic, Essence, Marie Claire en Huffington Post.

Zonsondergang in “de gouden stad” Bangkok, Thailand

8. Passion Passport

Passion Passport is een community van reizigers, storytellers en fotografen die zijn volgers wil doen afwijken van de platbetreden paden en hen wil inspireren om plekken te bezoeken die niet in de klassieke reisgidsen staan.

Op trektocht door de woestijn Rub’ Al Khali in de Verenigde Arabische Emiraten

9. Chris Burkard

De Californische surfer Burkard kwam voor het eerst in aanraking met fotografie toen hij nog op school zat. Omdat hij dichtbij de oceaan woonde, was de zee en het strand dan ook een voor de hand liggend onderwerp. Vandaag is de autodidact een befaamde fotograaf en sprak hij zelfs al op TED-conferenties.

De avond valt over het Denali National Park & Preserve in Alaska

10. Le Postcard

LA native Stephanie Steinman neemt je mee in de wereld van de jetset. Lees: de coolste hotels, de mooiste restaurants en de meest paradijselijke stranden. Ver-van-ons-bed, maar een beetje dagdromen kan geen kwaad, toch?

Nog meer travel inspiration vind je hier:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.