Home Life Inspiratie 5 dingen om met je vriendinnen te doen zonder geld uit te...

5 dingen om met je vriendinnen te doen zonder geld uit te geven

3. Maak een leuk fotoboek van al jullie momenten samen

vriendinnen
© Getty

Ben je weeral blut, of erger nog, hebben je ouders om een of andere domme reden je wekelijks zakgeld ingetrokken? Geen zorgen, we’ve got your back! Hier zijn 5 dingen om te doen met je vriendinnen zonder geld uit te geven.

1. Organiseer een movie night

Bekijk samen met je vriendinnen nog eens alle films met Zac Efron in de hoofdrol en zwijmel helemaal weg met deze hottie. Neem er nog een gigantische kom popcorn bij en voilààà. Topavond: check!

2. Doe samen de no mirror make-upchallenge

Elkaars make-up doen à la Kylie Jenner, is leuk, maar elkaars make-up geblinddoekt doen, is nog zó veel leuker. Blinddoek elkaar om de beurt en schmink je vriendin eens op het gevoel. De uitkomst zal niet Instagram worthy zijn, maar het zal wel heel wat lachen-, gieren-, brullenmomenten opleveren.

3. Maak een leuk fotoboek van al jullie momenten samen

Zoek een oud boek of schrift en plak hierin alle foto’s van jullie meest memorabele momenten, met grappige quotes ernaast. Zo kunnen jullie later, als oude en versleten omaatjes, op een leuke manier terugblikken op the good old days.

4. Ruil elkaars kleding

Elkaars kleding ruilen is dé perfecte manier om plaats te maken in je uitpuilende kledingkast en tegelijk kosteloos nieuwe kledingstukken te scoren.

5. Maak een gezamenlijke bucket list

In plaats van een bucket list voor jezelf te maken, schrijf er een die je samen met je vriendinnen moet afvinken. De kans is groot dat je de activiteiten op je bucket list toch nooit alleen gaat doen. En zo kan je ook nog eens je vriendin moed inspreken tijdens die enge skydivesessie! Of zij jou natuurlijk …

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.