Home Life Inspiratie 5x spontane dingen die je vaker zou moeten doen

5x spontane dingen die je vaker zou moeten doen

Meestal ben ik iemand die alles ver van te voren plant en alles onder controle moet hebben. Soms is het ook fijn om dat allemaal los te laten en iets spontaans te ondernemen. Het hoeft niet persé iets heel groots te zijn zoals een vliegtuig boeken naar een vreemd land. Het kan ook veel makkelijker. Hier is mijn lijstje met spontane dingen waar ik vrolijk van word.

2

Buitenshuis ontbijten.
Hou jij ook net zoveel van ontbijten als ik? Ga eens een keer buiten de deur lekker ontbijten. Dit hoeft nog niet eens zo duur te zijn. Bij bijv. Hema of intratuin kun je goedkoop lekker en vrij uitgebreid ontbijten. Dit kun je alleen doen of met een groepje vriendinnen. Soms als ik vroeg in de ochtend in de stad moet zijn voor afspraken vind ik het heerlijk om ergens te gaan ontbijten inplaats van dat ik thuis snel een boterham smeer. Of spreek bij een vriendin af om bij haar thuis te ontbijten. Erg gezellig!

2

Een tent bouwen.
Ookal ben ik 20, ik vind het super leuk om tenten te bouwen. Zowel in de tuin als in huis. Organiseer daarbij een leuke filmavond die je dan in de tent kan houden. Versier het met kaarsen,slingers en doeken en nodig je beste vriendin uit of je lover. Gegarandeerd een leuke avond!

1

Op bijzondere locaties overnachten.
Ook dit hoeft niet zo duur te zijn als een gemiddeld hotel. Voor een hotel betaal je al snel €150 per nacht. Als je goed op het internet zoekt kom je hele gave dingen tegen. Zoals slapen op een woonboot of een yurt. Deze prijzen liggen meestal zo rond de 40 tot 70 euro. Alweer een stuk goedkoper dan een hotel.

IMG_9160

Organiseer iets leuks voor een goede vriendin
Zelf vind ik het altijd erg leuk om als verassing voor vriendinnen iets te organiseren. Dat kan een beauty avond zijn of een leuke high tea. Maak het zelf zo gek als je wilt. Met alle diy’s hoeft het nog niet eens zo duur te zijn. Jij bent leuk bezig met alle voorbereidingen, jij verrast jou vriendin met iets leuks en jullie hebben samen een leuke tijd. Win win toch?

Roadtrip
Ik hou van autoritjes. Mij kan je daar uren mee vermaken. Heb je een rijbewijs? Pak de auto en rij naar bestemmingen waar je nooit bent geweest. Of vraag een vriend die een rijbewijs heeft om samen een dagje erop uit te gaan. Op het internet kun je genoeg leuke routes vinden om door Nederland te rijden. Ik heb het geluk dat een vriendin in het bezit is van zo’n hippiebusje zodat we soms daarmee een weekendje weg gaan. Ook kun je ze huren maar dat kost natuurlijk meteen wat meer geld. Wanneer ik met vriendinnen een middagje weg ga met de auto naar nieuwe plekken heb ik de tijd van mijn leven!

Van welke spontane dingen word jij blij?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.