Home Life Inspiratie Hebbedingetje: Boombox speaker iPhone

Hebbedingetje: Boombox speaker iPhone

Voor alle gadgetliefhebbers (met een iPhone) is dit een leuk dingetje om te hebben. Met deze boombox speakers heb je een extra fijne sound als je muziek luistert. Ik testte deze leuke gadget.


Deze speaker van Kikkerland heeft de vorm van een oldskool boombox en is gemaakt van siliconen. Lekker zacht en soepel dus. Heb je een iPhone 4 of 5? Dan past je telefoon in de boombox. En dit is ook heel chill: als je een iPhone 5 hebt, kun je ook gewoon je telefoon opladen. Onder de speaker zit een opening voor je oplader.


Je kunt de homeknop niet meer bedienen als je telefoon in de boombox zit, dus je kunt dan niet even snel een andere app openen., maar als je een beetje hard drukt in het midden, lukt het wel om naar het homescherm van je telefoon te gaan. Chill.

En hoe werkt hij? 


Het is niet zo dat er opeens super luide muziek uit de speakers komt hoor, maar ik merk wel dat het geluid harder is en dat het fijn klinkt. Handig voor als je lekker buiten bent in het park met je vriendinnen. In de tuin met een fijn boek en een drankje kan natuurlijk ook.


Ook chill om in de partystemming te komen voordat je uitgaat bijvoorbeeld. Anyway: je kunt ‘m overal mee naar toe nemen.

Wat een fijn hebbeding! Ik ga ‘m zeker vaker gebruiken. Vooral nu het weer lekkerder wordt buiten, komt hij zeker goed van pas. En omdat hij er zo schattig uitziet, is het ook gewoon leuk om ‘m als telefoonhouder te gebruiken!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.