Home Life Inspiratie DIY: paper garlands

DIY: paper garlands

Afgelopen dinsdag was ik jarig en dat betekent feest! Wanneer ik jarig ben, vind ik het altijd leuk om mijn eigen kamer te versieren. Hiervoor maakte ik dit jaar mijn eigen vrolijke paper garlands ( crêpepapier slingers) om mijn kamer wat feestelijker te maken. Het is super makkelijk en snel te maken.

Wat heb je nodig?
– Schaar
– Lijm
– Lint of touw
– Crêpepapier

Neem een stuk crêpepapier met een grootte van hoe groot jij je slinger wilt hebben. Ik gebruikte 20 cm. Vouw het dan dubbel en knip een aantal stroken. Laat aan de bovenkant zo’n 4 cm over.

Wanneer je alle stroken hebt geknipt, vouw je het open en ziet het er zo uit. Vervolgens rol je het gedeelte dat je niet hebt geknipt op en draait het zodat je een lusje vormt.

Het crêpepapier plak je aan elkaar zodat je een lusje krijgt voor de slinger. Je kunt het eventueel nog extra goed vastmaken door een leuke kleur washitape te gebruiken.


Leg al jouw crêpepapier kleuren bij elkaar in de volgorde hoe je ze wilt hebben voor de slinger. Zo weet je hoeveel touw/lint je ongeveer nodig hebt.

Tadaa! Zo ziet jouw eigen gemaakte slinger eruit. Super leuk voor een feestje, high tea, of wanneer jij je kamer wilt opvrolijken.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.