Home Life Inspiratie DIY: party decoratie

DIY: party decoratie

Ik ben bijna jarig (wiehoe!) en dat wil ik gezellig vieren met m’n vrienden en familie. Check de party decoratie die ik zelf voor mijn feestje heb gemaakt!

Ik geef een tuinfeestje en wil niet alleen dat de sfeer gezellig is, maar ook dat de decoratie leuk en kleurrijk is. Naast ballonnen en slingers zijn deze papieren bloemen ook prachtig om op te hangen. Lekker vrolijk! Ik laat je nu alle easy stappen zien om deze papieren bloemen te kunnen maken. Let’s go:


First things first: je hebt 5 stukjes papier nodig. Je kunt voor één kleur kiezen, maar ook voor verschillende kleuren.


Vouw alle papiertjes op deze manier.


Heb je alle papiertjes gevouwen? Vouw ze dan zo dubbel.


Plak de papiertjes dan vast. Kijk uit dat je niet te veel lijm gebruikt. Anders blijft het niet plakken! Een klein beetje lijm is precies goed.


Als je de 5 papiertjes hebt dichtgeplakt, kun je ze nu allemaal aan elkaar plakken. Hier gebruik je ook weer een klein beetje lijm voor. Zorg dat alles goed droogt.


Zijn alle papiertjes goed opgedroogd? Als je hem openklapt, kun je hier nu een bloem mee maken. Als er nog stukjes losgaan, kun je dit natuurlijk altijd weer even vastlijmen. Maak het uiteinde van de bloem vast met een nietje.


Deze optie kan, maar hoeft niet. Je kunt een cirkel uitknippen en met een beetje lijm op de bloem plakken. Leuk om dit met verschillende soorten kleuren papier te doen.


Done! Het leuke van deze party decoratie is dat je kunt kiezen voor verschillende kleuren, maar ook verschillende maten. Voorlopig hang ik m’n bloemen nog even aan m’n kast. Over een paar dagen zullen ze schitteren op m’n tuin op m’n feestje. Get the party started!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.