Home Life Inspiratie SHOP&TELL: Graciéla’s interieur vondsten

SHOP&TELL: Graciéla’s interieur vondsten

Het leukste van een nieuw huisje is het inrichten ervan! Deze maand kocht ik super leuke nieuw spulletjes om de huiskamer en eetkamer een beetje meer huiselijk te maken. Benieuwd wat ik kocht?


Deze mini cactussen kocht ik gewoon bij de Ikea. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren potjes. Mijn vriend en ik zijn the worst in het verzorgen van planten, dus cactussen zin de enige planten die het bij ons overleven.


Gek op kaarsen! Door het hele huis staan kaarsen. Deze zijn nieuw en komen van de Action (dikke mint kleurige), Ikea (ivoorwitte) en Flying Tiger (de lange gekleurde). Ze staan allemaal in een mooie kandelaar (H&M en kringloopwinkel) en op cd’s en glazen onderzetters.


Dit is echt een nieuwe verslaving van me: glazen doosjes. Deze komen bij de webshop van Loods5 vandaan. Ik heb er een cactusje ingedaan die ik heb gekregen in een goodiebag, parels en lekkere zuurtjes.I love Marmer! Het schoteltjes en de mokken komen van de H&M Home en de dozen met diy stuff erin zijn oude schoenendozen die ik beplakte met marmerprint. Check ook m’n theedoos diy die ik eerder maakte.

Wat is jullie alltime favoriete interieur accessoire?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.