Home Life Inspiratie Update: Studentenkamer

Update: Studentenkamer

Al zeker ruim een maand woon ik in mijn nieuwe studentenkamer. Tijd voor een update! Ik had nooit een echte *roomtour* gedaan dus bij deze. Alle belangrijke spullen heb ik eindelijk in mijn kamer staan. Nu alleen nog de aankleding voor de sfeer!

2

De bank heb ik alweer een tijdje terug gekocht op marktplaats. Het is echt zo’n fijne bank! Hij zit heerlijk en is lekker ruim. Als salon tafel heb ik van mijn familie deze kist gekregen. Hij is van mijn opa geweest, hij nam ‘m mee op de boot toen hij vanuit Indonesië naar Nederland kwam. Zo gaaf! Hier ben ik dan ook extra zuinig op.

3 4

Op de kist heb ik twee boeken liggen als decoratie, een kaartje, onderzetters ( ik wil niet dat de kist vies word) en wat bottle lights om het in de avond wat gezelliger te maken. Ik twijfel om er nog een vet plantje op te zetten. Misschien wordt het dan te druk?

5

In dit hoekje vind je mijn eettafel. De tafel komt van de Ikea en is niet erg groot. Het is prima voor mij en mijn vriend om te eten, en ik kan hem nog uitschuiven waardoor er zeker 4 personen aan kunnen eten. Ik moet er alleen nog wat stoelen bij kopen. Voor nu heb ik er maar wat decoratie spulletjes op staan. Zelf zat ik er aan te denken om op deze muur verschillende schilderijtjes te hangen om het wat sfeervoller te maken.

6

7

8

De keuken is verder niet heel interessant. Er liggen niet veel spullen en is nu nog mooi netjes en schoon haha. Hier en daar heb ik wat kookboeken, en vetplantjes staan. Dit wil ik allemaal ook zo clean mogelijk houden zodat ik genoeg ruimte heb om te koken.

9

10

Naast mijn bank had ik gelukkig nog genoeg ruimte voor een bureau. De kast vind ik erg handig omdat dit er voor zorgt dat mijn bureau toch een beetje afgesloten is van de rest. Ook de muur van mijn bureau en bank wil ik nog versieren maar daar moet ik nog even over nadenken.

PicMonkey Collage

Deze items staan nog op mijn wishlist. Ik vind ze alle drie zo gaaf! Ik zoek nog een nachtlampje en vind deze olifantje lampje zo cute. Ook deze sieradenhouder zou super gaaf staan op mijn slaapkamer! Samen met dit plantenkastje om de ruimte wat op te vrolijken. Je kunt trouwens op de afbeeldingen klikken om naar de webshops te gaan.

Ik ben erg blij met mijn studentenkamer. Op het internet ben ik nog volop aan het rondkijken voor inspiratie om het nog gezelliger in te richten. Bekijk hier ook de studenten kamer van Martje!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.