Home Life Inspiratie Zó verveel je je niet tijdens de paasvakantie

Zó verveel je je niet tijdens de paasvakantie

paasvakantie
Foto: tumblr
De paasvakantie gaat zijn tweede week in. De familiefeesten zijn achter de rug en die extra uurtjes slaap heb je ondertussen wel gehad. Je hebt nu een zee van tijd om alles te doen waar je zin in hebt, en toch heb je geen inspiratie. Fashionista to the rescue! Wij verzamelden enkele leuke anti-verveeltips.

Ben je na een week paasvakantie al je inspiratie kwijt voor leuke dingen op je to-do lijstje? Geen paniek, wij verzamelden een paar toffe anti-verveeltips voor in de vakantie die je er nog even van weerhouden om door de verveling naar die schoolboeken te grijpen.

1. Daag jezelf uit om een volledige dag op alles ‘ja’ te zeggen

Excuses als “ik heb geen tijd” of “ik kan dat niet” zijn vandaag niet meer geldig. Ga mee in de plannen van je vrienden, help hier en daar een handje bij je ouders óf riskeer het om je omgeving op de hoogte te houden van je challenge en laat ze opdrachten voor jou verzinnen.

We gaan er natuurlijk van uit dat er geen mensen zijn die criminele plannen met jou hebben ;-)

2. Gooi alles uit je kledingkast en selecteer wat er weer in mag

Ga je dat topje dat al twee jaar onaangeraakt in je kast ligt écht beginnen dragen dit jaar? Denk eraan: hoe meer kleding er op de ‘weg-stapel’ belandt, hoe meer ruimte je maakt voor nieuwe kleding! Als het echt pijn doet om alles weg te gooien kan je er zelf voor zorgen dat je kledingstukken een nieuwe bestemming krijgen. Verkoop de spullen die er nog degelijk uitzien om een tweede leven te leiden op een rommelmarkt of op je eigen Facebookpagina. Hangt de mouw van je topje enkel nog vast met een paar draadjes, dan is het écht wel tijd om afscheid te nemen.

3. Creëer een nieuwe look voor je vriendin en laat haar hetzelfde doen voor jou

Na de vorige tip, heb je weer een reden om te gaan shoppen. Pak het eens anders aan en laat een vriendin voor jou shoppen terwijl jij zelf ook enkele outfits voor haar samenstelt. Geef je maten even door aan elkaar en spreek weer af aan de paskamers waar jullie elkaar een make-over geven. Vergeet zeker geen voor en na-foto te maken en vraag aan jullie vrienden wie de beste make-over kreeg. Achteraf kan je nog beslissen of je de nieuwe look wil behouden of het liever terug gaat hangen.

4. Maak je eigen videoclip met jezelf of je vrienden in de hoofdrol

Af en toe wat jaloers op dat meisje in de nieuwe videoclip van Justin Bieber? Don’t be – at all. Waan je voor één dag een filmregisseur en maak je eigen videoclip met jezelf al dan niet in de hoofdrol. Kies één van je favoriete liedjes uit en verzin er een verhaal of dansje bij. Het filmpje maak je met de camera op je fototoestel, je smartphone of de webcam van je computer. Post het op het internet en wie weet worden jouw talenten wel ontdekt (of ziet Biebs himself het wel).

5. Zet je op een bankje en geef punten aan voorbijkomende jongens

Is het heerlijk weer buiten en heb je geen zin om te actief te zijn? Zet je met vriendinnen op een bankje in het stad en geef punten aan de boys die jullie passeren. Ga niet roepen wie jullie een tien of een nul waard vinden, maar gebruik enkele codewoorden om het subtiel aan te pakken. Zo weten stiekeme afluisteraars helemaal niet waar jullie het over hebben.

Nog meer leuks om te doen:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.