Home Life OH NO: Instagram zou er binnenkort weleens helemaal anders uit kunnen zien

OH NO: Instagram zou er binnenkort weleens helemaal anders uit kunnen zien

Instagram
weheartit.com

Als je Instagramprofiel een zorgvuldig prachtig piece of art is, hebben wij slecht nieuws voor jou. Instagram zou binnenkort misschien weleens van een layout van drie foto’s naar één met vier foto’s kunnen gaan.

Plaats jij steevast drie foto’s van dezelfde outfit of zorg je ervoor dat de kleuren of vormen in je layout mooi overeenkomen? Wel, binnenkort zal je dan misschien doodongelukkig worden als je de app opent, want Instagram denkt er blijkbaar over na om van een 3-grid naar een 4-grid over te schakelen. Dat laten verschillende gebruikers via Twitter weten.

Begin deze week begonnen verwarde gebruikers foto’s van hun Instagramprofiel op Twitter te delen. Het zou een bug kunnen zijn, maar gezien het grote aantal gebruikers dat een foto van de nieuwe layout deelt, lijkt het eerder op een test van Instagram.

Waarom de app zo’n grote verandering van plan is, is niet duidelijk. Maar volgens experts zou het erop kunnen wijzen dat Instagram een nieuwe strategie plant rond het gebruik van de app. Hoe dan ook, wij zijn alvast heel benieuwd wat de volgende update zal brengen!

Bron: Refinery29

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.