Home Life Interieur #Angelsathome: werkplek Graciela

#Angelsathome: werkplek Graciela

Twee maanden geleden ben ik verhuisd en heb ik eindelijk een eigen home office. Weten hoe die eruit ziet?


Dit is dan mijn eigen home office! Oftewel de achterkamer van ons huisje. Alle muren zijn wit en onze oude steigerhouten eettafel dient als bureau. Aan de andere kant van de kamer, die niet op de foto’s staat, staat een kast met dozen vol diy stuff en hangen er twee lange kettingen met al mijn tassen aan de muur.


Verslaafd aan tijdschriften. En ik vind het zonde om ze weg te gooien, dus heb ik dit tijdschriften rek van de HEMA gekocht. Aan de rose gouden hanger van Options hangt iedere keer een ander magazine met een mooie cover. Mijn werkplek is een hokkie vol tijdschriften, want ik heb ze ook nog op de grond staan, bij elkaar gehouden door een mooie zwarte suède riem.


Dit is mijn kleine moodboard-muurtje. Hier heb ik polaroid pics van vrienden, vriendlief en familie opgehangen met gekleurd tape. Vind het fijn om foto’s om me heen te hebben.


Door ons hele huis zit lambrisering; mooie randjes om mijn nagellak op te zetten. Het mooie papiertje met het Dior geurtje zat laatst bij een blad en ruikt zo lekker.


Ik ben een woordenfreak (ben niet voor niets redacteur natuurlijk). Door ons hele huis staan woorden en fotolijstjes met grappige quotes en teksten.


Een deel van mijn verzameling mooie boeken staat op de grond, met een glazen karaf met knopen en kralen als boekensteun.


Mijn fav buitenlandse magazine is Company, zo mooi vormgegeven en vol met streetstyle pics. Op de stapel staan twee glazen doosjes van Urban Outfitters, met daarin mijn mooie ringen en wat vlindertjes van stof die ik laatst voor de diy vlinder lijstjes heb gebruikt. Daarnaast een blikken doosje met visitekaartjes.


Ik kan niet zonder mijn notitieboekje. Heb er dan ook altijd een aantal liggen. En rechts mijn doosje met visitekaartjes die ik spaar.


Nog een glazen doosje met bloemen (Xenos). Ik heb een grote en kleine hiervan, die dienst doen als sieradenkistjes. Daaronder een drietal dozen met diy spullen erin, die ik heb beplakt met marmeren plakfolie.

Benieuwd wat jullie van m’n werkplek vinden! 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.