Home Life 6 irritante dingen waarop hij so-wie-so afknapt

6 irritante dingen waarop hij so-wie-so afknapt

3. Je dommer voordoen dan je eigenlijk bent

afknapt
© Getty

Zie je je crush al een tijdje zitten, maar merkt hij je niet op? Ga dan vooral niet in overdrive, want dat kan de situatie alleen maar erger maken. Blijf dus vooral jezelf – en probeer je niet schuldig te maken aan één van deze overduidelijke afknappers.

1. Altijd supernegatief zijn

Over alles en iedereen. Ja, het is slecht weer. Nee, er is geen chocolade meer. Maar stop met mokken, want good vibes trekken alleen maar good vibes aan. En dat is toch nét wat je wilt wanneer hij in de buurt is, right?

2. Het constant over je ex hebben

Nope, Mister Perfect was ‘ie he-le-maal niet. Maar geloof ons: hij zal niet het risico willen nemen dat jij over een tijdje zo over hem zit te praten. Out with the old en in with the new dus, girl.

3. Je dommer voordoen dan je eigenlijk bent

Iedereen heeft wel eens z’n Dombo-momentjes, maar jezelf extra onwetend voordoen om schattig over te komen? Dat is niet bepaald aantrekkelijk. En pssst: ladies met brains zijn dat wel.

4. Té hard to get spelen

Er is niets mis mee om hem af een toe een beetje te laten zweten – jij bent uiteraard een prima kandidaat wanneer het op de datingwereld aankomt – maar élke poging afblokken is geen goed idee. Lach dus gewoon met zijn mopjes en probeer niet te stoer over te komen. Wie heeft er afstand nodig wanneer jullie het liefst in elkaars armen vallen?

6. Hem jaloers maken

Néé, het is niet nodig om op andere jongens af te gaan, puur om hem jaloers te maken. Waarom een omweg nemen als je ook gewoon recht op je doel af kunt gaan? Dat jaloerse gedrag is nergens voor nodig en is alleen maar tijdsverspilling. Go get’em, girl!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.