Home Body Van drugs tot sexting: nieuwe jongerenwebsite WAT WAT geeft antwoord op al...

Van drugs tot sexting: nieuwe jongerenwebsite WAT WAT geeft antwoord op al je (gênante) vragen

Influencers zoals Elodie Gabias, Christina De Witte en Stien Edlund zetten hun schouders onder het initiatief.

© WAT WAT

Wat kan ik zeggen als ik geen alcohol of drugs wil gebruiken? Is mijn gewicht normaal? Die en vele andere vragen worden beantwoord op de nieuwe website WAT WAT.

WAT WAT is een website die mikt op jongeren tussen de 11 en 24 jaar oud. In die leeftijdscategorie zitten jongeren doorgaans namelijk met heel wat vragen over het leven. En dat is niet meer dan normaal. En als je niet helemaal wist bij wie je met je vragen terechtkunt, weet je dat vanaf nu wel.

WAT WAT?

WAT WAT legt zelf op zijn website uit waarom je altijd met je vragen bij hen terechtkunt: ‘Op die momenten kan je een compagnon gebruiken. Iemand die je klaar en duidelijk alle opties uitlegt, praktische tips geeft en zonder oordeel naar je luistert. WAT WAT is er voor iedereen die het af en toe even niet weet. WAT WAT is je compagnon de route als je op zoek bent naar informatie.

WAT WAT biedt naar eigen zeggen antwoorden op veelgestelde vragen, ze delen échte, herkenbare en inspirerende verhalen van andere jongeren en ook grappige filmpjes en nieuwe weetjes. Bovendien stellen er heel war hulplijnen beschikbaar die jongeren meteen verder helpen. Interessant! De website is een initiatief van de Vlaamse overheid die de krachten van meer dan 70 organisaties zoals Awel, Sensoa, VDAB, Publiq, Child Focus,… bundelt.

Influencers zijn ook fan

De populaire, jonge Vlaamse influencers Christina ‘Chrostin’ De Witte, Elfi De Bruyn, Elodie Gabias, Joppe De Campeneere, Chakir Benjlil, Stien Edlund, Kevser Marasligil en Marco Rondas zetten hun schouders onder het project. Illustratrice Christina deelde vanmorgen ter aankondiging van watwat.be onderstaande beelden op haar Instagram Story.

1 / 5
© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram

@chrostin

© Instagram
© Instagram

@chrostin

© Instagram
© Instagram

@chrostin

© Instagram
© Instagram

@chrostin

© Instagram
© Instagram

@chrostin

Om te tonen dat ook zij met vragen zitten, delen de influencers op de website ook hun eigen struggles. Zo vraagt Christina zich af of ze Aziatische moppen mag maken, Kevser op ze pizza of salade moet eten, Elodie of ze perfectie moet nastreven of taboes doorbreken en Joppe of hij een jurk of broek aan moet. Inspirerende mensen! Je kan trouwens met alle vernoemde influencers het taboespel spelen. Neem een kijkje op watwat.be voor meer info.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.