Home Life Events Kinepolis Antwerpen organiseert mega-sleepover voor de 10de verjaardag van ‘For Girls Only!’

Kinepolis Antwerpen organiseert mega-sleepover voor de 10de verjaardag van ‘For Girls Only!’

For Girls Only!
Foto: WPG Uitgevers
For Girls Only!, de successreeks van de Nederlandse schrijfster Hetty van Aar en WPG Uitgevers, viert zijn tiende verjaardag. Ter ere daarvan organiseert Kinepolis Antwerpen op 27 augustus een mega-sleepover voor meisjes tussen negen en dertien jaar en jij kan erbij zijn!

Sleepover in de bioscoop met 450 meisjes

De For Girls Only!-reeks is al jaren zeer succesvol bij jonge tienermeisjes. De boekenserie bestaat ondertussen uit vijftien romans, drie dagboeken, een vriendinnenboek, een geheim dagboek, een tiental non-fictietitels en zelfs een eigen magazine. Meer dan 300.000 boeken (!) vlogen reeds over de toonbank. Naar aanleiding van de tiende verjaardag kreeg de reeks ook een make-over.

Naast workshops hair, beauty & crea, worden alle besties getrakteerd op de film Huisdiergeheimen met een hapje en een drankje, gevolgd door een minifuif.

Op zaterdag 27 augustus van 19u tot en met 9u30 de volgende ochtend, zijn fans van For Girls Only! en al hun BFF’s van harte welkom om in primeur te overnachten in Kinepolis Antwerpen. De For Girls Only!-sleepover zal 450 tienermeisjes de nacht van hun leven bezorgen. Naast workshops hair, beauty & crea, worden alle besties getrakteerd op de film Huisdiergeheimen met een hapje en een drankje, gevolgd door een minifuif.

De dag erna geniet iedereen samen van een lekker ontbijt. Om het pyjamafestijn met een compleet hoogtepunt af te sluiten, worden er goodiebags voorzien met het boek Vriendinnen voor altijd van For Girls Only!, in de nieuwe stijl.

De For Girls Only!-sleepover gaat door op 27 augustus om 19u bij Kinepolis Antwerpen. Meer info en tickets vind je hier. Een ticket kost € 25,00, inclusief film, overnachting, ontbijt en cadeauboek.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.