Home Fun 13 lifestyleboeken die elke Fashionista wil hebben

13 lifestyleboeken die elke Fashionista wil hebben

Leuk om te verwerken in je interieur én om te lezen.

lifestyleboeken

Waarschijnlijk zie je af en toe van die picture perfect foto’s verschijnen op je Instagram feed. Vaak maken de fotografen in kwestie gebruik van mooie juwelen of leuke lifestyleboeken om het plaatje af te maken. Wel, die boeken die ze gebruiken als decoratiestuk zijn ook gewoon superleuk om te lezen en als echte Fashionista kan je er veel uit leren! De grootste Instagrammers halen hun inspiratie uit die musthave-boeken. Wij maakten een lijstje van de 13 titels die op ons leeslijstje staan!

1 / 13
‘It’
‘Wanderlust – Your Urban Travel Style Guide’
‘Homemade Beauty’
‘On Top’
‘On the go’
‘The Korean Skincare Bible’
‘Het Bucketlist Boek’
‘Little Black Book’
‘Het beste vriendenboek’
‘Style your Life’
‘Let’s Focus’
‘Het 6 minuten dagboek’
‘It’
‘It’

Alexa Chung is een Brits model dat een fabulous life lijkt te hebben. Met haar boek ‘It‘ geeft ze een kijkje in haar leven. Het is een verzameling van haar persoonlijke notities, tekeningen en foto’s over liefde, muziek en mode. Nog een reden om het in huis te halen? Het staat prachtig in je boekenkast en op je Instagramfeed!

€ 29,99 – Bol.com

‘Wanderlust – Your Urban Travel Style Guide’
‘Wanderlust – Your Urban Travel Style Guide’

Travelblogster Anne De Buck schreef een stijlgids voor iedereen die de reiskriebel te pakken heeft. Het is dé travel style guide voor iedereen die van reizen houdt en altijd de nieuwste hotspots wil ontdekken. Het boek helpt je om het meeste uit je reizen te halen!

€ 20,99 – Bol.com

‘Homemade Beauty’
‘Homemade Beauty’

Zelf je producten maken voor huid en haar? Piece of cake, mits de juiste begeleiding. In ‘Homemade beauty’ vind je 50 recepten voor natuurlijke verzorging. Van poeder voor wittere tanden tot shower jelly.

€ 22,50 – Bol.com

‘On Top’
‘On Top’

Modeblogster Anna Nooshin schreef een handleiding over hoe je het beste uit jezelf kan halen. Ideaal dus als je het wil maken, net als haar! Ze geeft tips, maar op een heel eerlijke manier. Het boek zit vol humor, zelfspot en herkenbare situaties.

€ 20,99 – Bol.com

‘On the go’
‘On the go’

Rens Kroes, het zusje van het Nederlandse model Doutzen Kroes, is een echte healthy foodie. Ze schreef eerder al twee ‘Powerfood‘-boeken, maar nu heeft ze nog iets leukers geschreven! Een boekje met allemaal gerechtjes die je gewoon kan meenemen. Haar receptjes zijn dus ideaal om als lunchpakket mee te nemen naar school!

€ 15,99 – Bol.com

‘The Korean Skincare Bible’
‘The Korean Skincare Bible’

De titel verklapt het al: deze skincare-bijbel gidst je door het K-beautylandschap met tips, advies, routines en zoveel meer.

€ 11,99 – Bol.com

 

‘Het Bucketlist Boek’
‘Het Bucketlist Boek’

Een lijst van 500 dingen die je zeker nog moet doen in je leven: dat is basically wat dit za-lige boek is. Er zijn waarschijnlijk wel enkele dingen die je al op je persoonlijke lijstje hebt staan, maar als je nóg meer uit het leven wilt halen, dan moet je zeker dit boek lezen. Het bevat dingen waar je zelf nooit zou aan denken, maar die echt té cool zijn om niet te doen. Sommige opdrachten kan je meteen afvinken, anderen zijn een grotere uitdaging, maar dubbel zo leuk.

€ 11,99 – Bol.com

‘Little Black Book’
‘Little Black Book’

De stijl van een Parisienne door de ogen van een Belgische vrouw? De bekende Belgische modeblogster Sofie Valkiers heeft in plaats van een passie voor koken een passie voor de Parijse mode gekregen tijdens haar verblijf in de stad van de liefde! Ze schrijft over de elegante stijl van Parisiennes, de talloze winkeltjes, de fashion weeks en de eindeloze inspiratie… Op haar blog Fashionata deelt ze haar passie met haar volgers én ze schreef ook een boek over die passie.

€ 25 – Bol.com

‘Het beste vriendenboek’
‘Het beste vriendenboek’

Mis je net als ons die old school vriendenboekjes? Goed nieuws, want het bestaat nu ook voor tieners en volwassenen! De schrijfster van ‘Het Bucketlist Boek‘ kwam op het idee om een vriendenboek te maken dat bestemd is voor ‘grotere mensen’. En aangezien jullie niet meer onder de categorie van kinderen vallen, is dit dus perfect voor jullie! Je vindt er leuke vragen zoals ‘Dit staat er op mijn bucketlist’, ‘Mijn grootste blunder ooit’, ‘Zo zie ik jou over tien jaar’, ‘Dit is de kleur van mijn tandenborstel’… Laat het invullen door al je vrienden en kennissen en kom nog meer te weten over hen!

€ 12,99 – Bol.com

‘Style your Life’
‘Style your Life’

De Nederlandse styliste Lonneke Notenboom pende in haar boek ‘Style your Life’ niet enkel tips en tricks neer, maar deelt haar eigen verhaal en vertelt hoe je de mooiste versie van jezelf kan zijn.

€ 24,99 – Bol.com

‘Let’s Focus’
‘Let’s Focus’

‘Let’s Focus’ leert je hoe je de mooiste foto’s maakt, zonder een al te technische uitleg.

€ 18,50 – Bol.com

‘Het 6 minuten dagboek’
‘Het 6 minuten dagboek’

Geen leesboek, maar wel een invulboek. Neem elke dag 6 minuten de tijd om de vragen in het dagboek in te vullen.

€ 16,99 – Bol.com

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.