Home Fun Ketnet organiseert avontuurlijke ‘#LikeMe’-zoektocht in Durbuy

Ketnet organiseert avontuurlijke ‘#LikeMe’-zoektocht in Durbuy

Herinner jij je nog de #LikeMe-sportdag uit het tweede seizoen?

'#LikeMe'-zoektocht
© Ketnet

De zomer en de festivals zijn door de coronamaatregelen voor iedereen in het water gevallen. Ook de Ketnet Zomertour kan dus dit jaar niet plaatsvinden, maar Ketnet heeft een creatieve oplossing! Deze vakantie (maar ook daarna!) kan je in Durbuy terecht voor een ‘#LikeMe’-zoektocht.

‘#LikeMe’-fans opgelet! Heb jij geen idee wat te doen deze zomer? Dan hebben we goed nieuws, want onder andere tijdens de vakantie kan jij bij Adventure Valley in Durbuy terecht voor een heuse zoektocht. Die is geïnspireerd op de sportdag die de #LikeMe’ers hadden in het tweede seizoen. In de zesde aflevering zagen we hoe Caro, Vince, Yemi en de andere leerlingen naar Durbuy trokken. Daar kregen ze allerlei opdrachten: van een parcours afleggen over roeien met een vlot tot een muur beklimmen.

Verborgen boodschap

Wil jij zelf een leuke dag beleven met je vrienden in het klimbos, het nettenpark en het 3D-labyrint? Het plan van de zoektocht vind je aan de kassa van Adventure Valley Durbuy. Tijdens je avontuur word je gegidst door filmpjes met opdrachten die de personages voor jou achterlieten. Als je erin slaagt deze te voltooien en de verborgen boodschap vindt, ga je volgens Ketnet naar huis met iets leuk. Een van de opdrachten is de ‘#LikeMe’-Challenge, waarbij je kans maakt op een exclusieve prijs. Je kan de zoektocht zelf doen vanaf 4 juli tot 31 december 2020. Nog tijd genoeg dus!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.