Home Life 9 manieren om meer tijd te spenderen met je vrienden

9 manieren om meer tijd te spenderen met je vrienden

2. Maak van elke gelegenheid gebruik

vrienden
© Unsplash

We hebben allemaal ons eigen drukke leventje. Daarom lukt het niet altijd om tijd te maken voor diegenen die het echt verdienen. Fashionista to the rescue, want wij vonden 9 manieren om meer tijd te maken voor je vrienden.

1. Stel je prioriteiten

Sommige mensen verdienen je tijd meer dan anderen. Dus als je eens moet kiezen tussen twee personen, denk dan bij jezelf ‘Wie is er echt een vriendin?’. De mensen die het dichtst bij je staan, verdienen dan ook je onverdeelde aandacht!

2. Maak van elke gelegenheid gebruik

Wie zegt dat je ook effectief activiteiten moet doen met je vrienden? Jullie kunnen ook gewoon eens bij elkaar op bezoek gaan, chillen of samen tv kijken. Alle kleine beetjes helpen!

3. Deel jullie interesses

Ga jij graag naar het asiel om met de hondjes te wandelen? Vraag dan eens iemand mee. Gaat je vriendin graag fitnessen, probeer het ook eens! Je hoeft niet dezelfde interesses te hebben om overeen te komen, maar sta open voor nieuwe dingen!

4. Plan op voorhand

Weet je nu al dat je een drukke maand voor de boeg hebt? Leg dan jullie agenda’s samen en spreek wat datums af. Lukt het toch een keertje niet, zeg dat ook eerlijk en verzin geen smoesjes. Zorg er wel voor dat je niet te vaak iemand in de steek laat… Zo’n persoon wil je niet zijn, toch?

5. Bel in plaats van sms’en of chatten

Kunnen jullie momenteel écht geen tijd maken voor elkaar? No worries! Er bestaat nog zoiets als elkaar bellen, zo kan je vanuit je luie zetel of onderweg naar school bijpraten. Sms’en of chatten kan wel leuk zijn, maar bellen is toch nog nét iets persoonlijker. Dus heb je echt veel te vertellen? Call them!

6. Laat weten dat je aan hen denkt

Als je iets op Facebook ziet verschijnen, waarvan je meteen aan iemand denkt, laat hen dat dan ook weten. Stuur hen de foto of status door of tag hen erin! Zeker lieve quotes of berichten maken hun dag meteen goed.

7. Spreek een vaste dag af

Sommige squads hebben een vaste dag waarop ze afspreken en iedereen er dan ook is. Dit kan wekelijks, maar ook maandelijks zijn. Het hangt ervan af wat voor jullie het beste past. Zo’n vast moment is goed, want dan kan je je andere afspraken rond die dag plannen. Zo mis je niets! Double win.

8. Ga eens individueel weg

Als je een girlsquad hebt van drie of meer vriendinnen, kan het nog weleens tricky worden om af te spreken met iedereen samen. Spreek daarom ook af met elkaar als iemand niet kan. Leg wel uit dat jullie elkaar anders bijna nooit zouden zien, zo voelt niemand zich buitengesloten. Spreek meteen ook een andere dag af met de persoon die niet kon. Problem solved!

9. Gooi je verschillende vriendengroepen samen

Heb je verschillende groepjes vrienden en moet je altijd tijd vinden om met hen allemaal af te spreken? Probeer dan eens in grote groep. Ze vinden jou allemaal leuk, dus dat is al één iets dat ze gemeenschappelijk hebben. Waarom zouden ze dan niet overeenkomen? Hoe meer vrienden, hoe meer vreugde! Klikt het toch niet tussen hen, dan heb je het tenminste geprobeerd.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.