Home Life Met deze mind hacks zet jij iedereen naar je hand

Met deze mind hacks zet jij iedereen naar je hand

hacks
Copyright: Instagram
Wie houdt er nu niet van life hacks? Je komt ze steeds meer tegen op het internet want hacks zijn namelijk super handig en kunnen het leven stukken simpeler maken. Ook deze mind hacks zijn top, omdat je er bijvoorbeeld mee zou kunnen ontdekken of jouw crush jou ook ziet zitten …

1. Als je met een groep vrienden tegelijkertijd in de lach schiet om een leuke grap, naar wie kijk je dan? Degene naar wie je kijkt is namelijk negen van de tien keer de persoon waar je het meest close mee bent. Wie kijkt er naar jou in een lachende groep?

2. Ben jij ook altijd super nerveus als je een presentatie moet geven? Probeer dan vooraf een kauwgommetje te nemen. Als je namelijk iets kauwt of eet, trick je je hersenen om te denken: “Oh, ik ben niet in gevaar, anders zou ik nu niet aan het eten zijn”. Je zult zien dat je meteen kalmeert.

3. Als je een gesprek vervoegt, kijk dan naar de voeten van je gesprekspartners. Als mensen hun voeten niet naar jou toe keren, maar alleen hun bovenlichaam, dan willen ze je waarschijnlijk niet bij de babbel betrekken.

4. Als je ruzie hebt met iemand, probeer dan zo kalm mogelijk te blijven. Waarschijnlijk raakt diegene dan alleen maar meer pissed off, maar hou vol! Uiteindelijk zal er sneller sorry tegen je gezegd worden en diegene zal zich gegeneerd voelen.

5. Als iemand je continu kort antwoord geeft, zeg dan niks maar blijf ze gewoon aankijken. De meesten zullen dan gewoon verder gaan met antwoorden waar ze gebleven waren.

6. De meeste mensen zullen je niet herinneren aan wat je hebt gezegd, maar hoe je ze hebt laten voelen. Al maken wij girls daar meestal wel een uitzondering op, cause we know what you said two years, 3 hours and 38 minutes ago!

7. Neem je crush mee op date naar iets waar zijn hart letterlijk sneller van gaat kloppen. Bijvoorbeeld een pretpark of een scary movie, want als zijn adrenaline omhoog schiet, trick je zijn brein nog meer dat hij een super leuke date heeft gehad. Dan komt die tweede date er sowieso ook!

8. Als je net iemand heb ontmoet, probeer diegene dan aan te spreken met zijn of haar voornaam. Niet té vaak, want dat kan ook creepy overkomen. Als het bijvoorbeeld tijd is om afscheid te nemen, zeg dan: “Doei, *naam*”. Door dit te doen bouw je veel sneller een vriendschap en trust level op.

9. Mopjes zijn meestal niet meer grappig als ze herhaald moeten worden. Dit kun jij in je voordeel gebruiken als iemand een stomme mop over jou maakt. Doe gewoon alsof je doof bent. Tegen de tijd dat de grap voor de zoveelste keer herhaald moet worden is de fun er écht wel af.

10. Lach altijd zo breed als je kunt, je zult je instant happier voelen!

Nog meer hacks:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.