Home Life Wint jouw middelbare school dit jaar de titel van ‘De Strafste School’?

Wint jouw middelbare school dit jaar de titel van ‘De Strafste School’?

Ook die van jou maakt nog steeds kans!

de strafste school
© MNM

Voor de negende keer op rij gaat MNM op zoek naar De Strafste School. Die titel ging in 2018 naar het GO! Atheneum in Aalst, en nu is het tijd om die over te dragen. Wil jij samen met je middelbare school deelnemen? Inschrijven kan tot en met 28 maart 2019!

Vorig jaar kreeg het GO! Atheneum in Aalst de titel van De Strafste School in Vlaanderen en Brussel. Nu kiest MNM voor de negende keer op rij een middelbare school die die titel zal verdedigen. Het motto van de actie is opnieuw ‘Grenzen verleg je samen‘.

Inschrijven

Natuurlijk maakt ook jouw middelbare school kans op de dierbare titel. Het enige wat je moet doen om die in te schrijven, is een video maken waarin je samen met je school toont dat de leerlingen en leerkrachten de coolste zijn. Inschrijven doe je hier.

In de week van 22 april krijgen 15 geselecteerde deelnemers een bezoek van MNM-dj Tom De Cock, Nora Gharib en bekende juryleden, waaronder Stien Edlund en MNM-dj Brahim, voor een rondleiding. Op dinsdag 7 mei wordt bekendgemaakt wie de titel dit jaar toekomt. De bijhorende trofee wordt persoonlijk overhandigd door minister Hilde Crevits. Daarna barst er een radiofeest met pop- en urbanoptredens los.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.