Home Life MUST VISIT: 9 hotspots in Knokke die een bezoekje waard zijn

MUST VISIT: 9 hotspots in Knokke die een bezoekje waard zijn

Híér is het te doen!

hotspots Knokke
Instagram

In zulke temperaturen spenderen wij onze hele zomer het liefst aan de kust. Jij vast ook, en dan is het natuurlijk handig om te weten waar dé places to be zijn in een bepaalde badstad. Wij zochten het voor je uit en vonden 9 leuke hotspots in Knokke die een bezoekje waard zijn.

1 / 9
1. Clouds of Fashion Pop-Up
2. Brows and Brush
3. Julie et Moi
4. Crossfit Lividum Beach Pop-Up
5. Little Blonde
6. TheList
7. Rice ’N Roll
8. Le Freak, C’est Tutu Chic
9. Bali Beach Frops
1. Clouds of Fashion Pop-Up
1. Clouds of Fashion Pop-Up

Vorig jaar kregen de Clouds of Fashion-winkels in Antwerpen en in Gent er een zusje bij in Knokke, en die is ook dit jaar terug. De pop-up aan de kust verkoopt niet alleen een prachtige collectie kledij en accessoires, maar serveert ook overheerlijk eten. Redactrice Ysaline ging er eind april lunchen en vertelde er alles over.

Zeedijk 659 – Lichttorenplein, 8300 Knokke. Exacte openingsuren en meer info vind je hier.

2. Brows and Brush
2. Brows and Brush

Wil je na een dagje op het strand je wenkbrauwen laten bijwerken of je haar laten opsteken? Dan kan je bij Brows and Brush terecht. Naomi De Vries heeft een brow wax-bar in Antwerpen waar ze onder andere Karen Damen onder handen neemt, en kapster Jeanine Kubiak is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in de wereld van kappers en showbizz. Samen bundelen ze hun krachten vier dagen per week in Brows and Brush.

Koningslaan 248, 8300 Knokke-Heist. Tot 9 september geopend van donderdag tot zaterdag van 11 tot 19 uur en op zondag van 11 tot 15 uur. Meer info vind je hier.

3. Julie et Moi
3. Julie et Moi

Julie et Moi is een pop-upwinkel die zich op de Lippenslaan in Knokke bevindt. Je spot er hippe kledij, schoenen en accessoires. Ze hebben ook een website waar je hun collectie kan bekijken en shoppen.

Lippenslaan 120, 8300 Knokke. Openingsuren: van maandag tot zondag van 10 tot 18 uur, gesloten op dinsdag.

4. Crossfit Lividum Beach Pop-Up
4. Crossfit Lividum Beach Pop-Up

Als je tijdens je vakantie eens zin hebt in een stevige work-out, maar geen zin hebt om binnen te zitten, kan je outdoor crossfitten. Nog tot eind augustus kan je namelijk bij Surfer’s Paradise terecht om te sporten. Daar bevindt zich een crossfitpop-up op het strand waar je je helemaal kan laten gaan in groep of met een personal trainer.

Zeedijk-Het Zoute 0, 8300 Knokke-Heist. Openingsuren, prijzen en meer info vind je hier.

5. Little Blonde
5. Little Blonde

Wil je een gepersonaliseerde sweater, T-shirt of jurk? Dan moet je een bezoekje brengen aan Little Blonde. Oprichtster Kelly Atlass bedrukt kledingstukken van organisch katoen met studs, steentjes en gedrukte letters. Prijzen variëren van 25 tot 69 euro. Je kan ook terecht op haar webshop.

Lippenslaan 278, 8300 Knokke, www.littleblonde.be.

6. TheList
6. TheList

TheList is een grote pop-upwinkel die zich op de zeedijk in Knokke-Zoute bevindt. In de conceptstore vind je een combinatie van maar liefst elf merken, start-ups en concepten. Je vindt er onder andere het Belgische meubelmerk Furnified, organische verzorgingsproducten van Likami, swimwear van Jungle Society, tassen van Lies Mertens, juwelen van Charlotte Valkeniers en heel wat andere zaken.

Zeedijk – Zoute 738. In juli en augustus elke dag open van 11 tot 18 uur. In september elk weekend en op maandag open. Meer info vind je hier

7. Rice ’N Roll
7. Rice ’N Roll

Rice rolls zijn een heerlijke en verfrissende maaltijd, zeker in de zomer. Nu kan je voor Rice ‘N Roll niet enkel terecht in Antwerpen en Brussel, maar ook in Knokke. Met een keuze uit tien verschillende soorten, waaronder ook vegetarisch en veganistisch lekkers, kan je je smaakpapillen naar hartenlust verwennen.

Zeedijk 560, 8300 Knokke Elke dag open van 11.30 tot 22 uur Meer info vind je hier.

8. Le Freak, C’est Tutu Chic
8. Le Freak, C’est Tutu Chic

In september vorig jaar vertelden we je het goede nieuws dat de pop-up van Tutu Chic permanent in Knokke blijft. Daardoor kan je ook deze zomer weer overheerlijke freakshakes smullen. Yummie!

Zeedijk – Het Zoute 717, 8300 Knokke Open op zaterdag en zondag van 10 tot 19 uur Meer info vind je hier.

9. Bali Beach Frops
9. Bali Beach Frops

Een ijsje is superlekker, maar je wil natuurlijk ook de nodige vitaminen binnenkrijgen. Dat kan met de Frops van Bali Beach. Met tal van smaken en variaties is er voor ieder wat wils. Zo kan je bijvoorbeeld ook een Fluffy Frops-ontbijt eten. Mmmm!

Leopoldlaan 132, 8300 Knokke Elke dag geopend van 10 tot 18 uur Meer info vind je hier.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.