Home Life Niet zagen, op reis gaan met je ouders is de max en...

Niet zagen, op reis gaan met je ouders is de max en wel hierom

op reis gaan met je ouders
Foto: We Heart It
Ga je op reis met je vriend(inn)en dit jaar? Bummer, want er is niets zo leuk als een vakantie met je ouders. Seriously, als je lekker wil relaxen is een reis met je ouders the way to go. En wel hierom.

1. Zij doen alle ‘volwassen’ dingen

Van de reisverzekering uitpluizen tot aan de juiste gate op de juiste luchthaven op het juiste uur geraken (niet liegen, it’s hard!). Je hoeft nergens over na te denken en laat gewoon alles aan hen over. Winning! 

2. Er is géén drama

Laten we eerlijk zijn, als je met een grote groep op vakantie gaat, is er altijd wel een discussie of ruzie. Wanneer je met je ouders op reis gaat, is er géén drama. Ja, ze zullen misschien zagen dat je om het uur weer zonnecrème moet smeren, maar erger dan dat wordt het niet.

3. Niemand maalt om je vakantiegarderobe

Let’s get real, op vakantie met vriendinnen wordt er sowieso gelet op wat je draagt. Je ouders daarentegen malen er niet om of die bikini van Forever 21 van de nieuwe collectie is of al zes jaar in je kast hangt. Zalig!

4. Ze denken eraan om de essentials mee te nemen die jij altijd lijkt te vergeten

Een oplader voor je smartphone, aftersun lotion, … je weet wel, al die saaie dingen waar jij geen plaats meer voor had in je koffer omdat àlle shortjes uit je kleerkast per se mee moesten.

girl animated GIF

5. Zij rijden

Wat betekent dat jij een dutje kan doen op de achterbank. En iedereen weet dat dutjes héél belangrijk zijn op vakantie. Je gaat op reis om uit te rusten, toch?

6. Je kan om 21u gaan slapen zonder veroordeeld te worden

Je ouders zullen je zelfs aanmoedigen om vroeg te gaan slapen. Héérlijk!

7. Jullie doén effectief dingen

Aangezien ouders nu eenmaal ouders zijn, vinden ze het fijn om allerlei activiteiten te plannen. Dat betekent dat je effectief dingen doét op vakantie, in plaats van gewoon een week lang aan het zwembad te hangen.

bart simpson animated GIF

8. Ze vinden het geen probleem om een foto van je te nemen

Ze vinden het zelfs fijn! 7345 kiekjes van jou terwijl je ‘aanleunt’ tegen de scheve toren van Pisa? Geen probleem!

9. Ze betalen voor alles

Laten we eerlijk zijn, dit is het grootste voordeel. Uiteten gaan, ijsjes op het strand, souvenirs, vliegtuigtickets en het verblijf: allemaal gratis en voor niets. Danku mama en papa!

Bron: Asos Likes

Nog meer leesvoer over ouders:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.