Home Life Om deze 5 redenen moet je écht een bucketlist hebben

Om deze 5 redenen moet je écht een bucketlist hebben

We hebben allemaal big dreams, maar vaak maken we de helft van onze dromen waar.

bucketlist
© Getty

Droom jij ook van een vakantie met je vriendinnen, of van een ontmoeting met een van jouw favoriete artiesten? Om deze redenen moet je écht een bucketlist hebben!

We hebben allemaal big dreams, maar vaak maken we maar de helft van onze dromen écht waar. Dus zit er maar een ding op: een bucketlist maken!

1. Afstrepen maar!

Hoe leuk is het als je een bucketlist hebt, waarbij je dus ook echt dingen kan afvinken als je het al hebt gedaan? Dit betekent dat je jouw dromen echt aan het waarmaken bent!

2. Iets om naar uit te kijken

Voel je je een beetje down? Vergeet dan niet dat je een bucketlist hebt! Helemaal als je het bijvoorbeeld superdruk hebt op school, is het soms zó fijn om even weg te dromen en te denken aan jouw lijst met wensen, die je hoe dan ook waar gaat maken! Misschien kan het niet op dat moment, maar je voelt je er vaak al wel een stuk beter door, door er alleen maar aan te denken.

3. Out of your comfort zone

Een bucketlist is er ook om dingen te doen die je normaal gesproken nóóit zou doen in je leven. Maak dan ook een lijst met (realistische) dingen die je misschien niet eens durft. Go on an adventure! Zeggen jouw besties dat je supergoed kan zingen? Doe er iets mee! Zit je al jaren op zangles? Pak het dan groter uit en doe mee aan een talentenjacht! Wie weet ben jij wel the next Beyoncé.

4. Samen met je bestie

Een bucketlist hoef je natuurlijk helemaal niet per se alleen te maken! Je kan ‘m ook samen met je bestie maken. Bijvoorbeeld jullie eerste vakantie weg zonder ouders, of een nacht lang films kijken samen. Reken maar dat jullie hier superveel plezier aan zullen beleven!

5. Never stop dreaming

Of je de bucketlist uiteindelijk helemaal waarmaakt of niet, never stop dreaming! Hoe leuk is het om, als je wakker wordt, even naar jouw wenslijst te kijken en daar weer even bij weg te dromen? En jezelf voor te stellen dat jij misschien over een jaar dan ook echt met je bestie op vakantie gaat!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.