Home Life OMG: de nieuwe iPhone 7 zou waterbestendig zijn!

OMG: de nieuwe iPhone 7 zou waterbestendig zijn!

iPhone 7
Foto: We Heart It
Er is informatie gelekt die erop wijst dat de iPhone 7, die dit jaar nog uitkomt, waterproof zal zijn. Beeld je in hoe on point je vakantiekiekjes zouden zijn als deze droom werkelijkheid wordt. Yaaaasss!

Selfies onder water

Zeg vaarwel tegen die mini hartstilstand wanneer er ook maar één druppel water aan je iPhone komt. Verschillende bronnen beweren dat Apple werkt aan het waterbestendig maken van hun nieuwste smartphone. Dat betekent niet alleen dat een beetje regen op je iPhone geen ramp meer zou zijn, maar zelfs dat je je telefoon volledig onder water zou kunnen houden. Selfies in de zee: check!

Waar het gerucht vandaan komt? Apple zou een patent genomen hebben op een systeem om mooie foto’s onder water te nemen. We snappen niets van de tekeningen die uitlekten, maar als kenners zeggen dat het zo is, geloven we dit héél graag. Apple heeft zelf nog niet gereageerd op het gerucht.

iPhone 7
Foto: qz.com

Wat weten we al?

Dit is natuurlijk niet het eerste gerucht over de nieuwe iPhone. Vanaf het moment dat de iPhone 6 uit was, begon het speculeren over de volgende versie al. Zo zou het scherm van de nieuwe iPhone geen randen hebben, maar gewoon doorlopen. Slecht nieuws als je je baby – zoals wij – vaak laat vallen. Daarnaast gaat het gerucht dat je je oude oortjes niet zal kunnen gebruiken in de nieuwe iPhone, omdat daar een andere aansluiting voor voorzien wordt. Kwestie van je nog iets meer geld af te luizen voor nieuwe oortjes. Ook zou de home-knop verdwijnen en in het touchscreen opgenomen worden, waardoor hij verdwijnt wanneer je een app opent. Niet echt handig, lijkt ons. We zijn dus blij dat er ein-de-lijk een positief nieuwtje is over de iPhone 7. Niet dat we hem anders niet zou willen, hoor. Een iPhone addict blijft een iPhone addict, right?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.