Home Life De oudste thuis? Deze dingen zijn zo herkenbaar!

De oudste thuis? Deze dingen zijn zo herkenbaar!

oudste
Image by © Corbis
Ben jij de oudste thuis? En denk je wel eens dat je daar alleen maar nadelen van ondervindt? Dan zijn deze dingen waarschijnlijk helemaal herkenbaar voor jou!

Wait, what? Dat mocht jij toch niet vroeger?

Iedere keer weer veranderen de regels in het voordeel van de jongste. Terwijl jij vroeger stipt moest gaan slapen mag jouw jongere zus of broer plots wel even lang wakker blijven als jij. Of dat extra snoepje dat jij nooit mocht? Ja hoor, dat mag plots wel. Oh, en het uur waarop je terug moest zijn na een avondje uit? Dat is plots heel wat flexibeler voor je zusje.

via Giphy

Altijd en overal: “Schatje, jij bent de oudste, wees ook de verstandigste”

Bij élke ruzie ben jij uiteindelijk degene die het moet bekopen. Omdat jij de oudste bent van je broers of zussen vinden je ouders het ook logisch dat jij bij elke ruzie moet toegeven. En dat is echt zo irritant!

Hallo, babysitter!

Als je veel ouder bent dan je broers of zussen dan is dit er eentje dat je sowieso herkent: plots ben jij de babysit van dienst. Met je vriendinnen naar de film? Nope, want je moet op je kleine broertje passen. Why, oh why?!

via Giphy

Iets over geheimpjes en hoe snel ze doorverteld worden

Iedere keer weer ben je de pineut: jij verzwijgt dingen voor je jongere zus, maar zij gebruikt jouw geheimen te pas en te onpas om er haar voordeel uit te halen. “Oh, jij was toch gisteren niet bij jouw vriendin, was jij niet bij die jongen?” *PleaseS-H-U-T U-P*

Euhm, waar ligt mijn nieuwe trui?

In de was. Want little sister besloot om die gisteren stiekem mee te nemen naar school tijdens sportdag. Oh no, she didn’t!

via Giphy

Little miss/mister copy cat

Jij hebt een leuk nieuw hoesje voor je smartphone? De volgende dag wil je broer er ook een. Jij hebt je haar in een fancy nieuwe snit? Zus moet ook plots zo dringend naar de kapper. Het meest hatelijke: wanneer je oudere broer of zus je volledige stijl overneemtStop it!

Nog typische dingen voor broers en zussen?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.