Home Life Pimp je muur

Pimp je muur

Heb je ook een saaie muur in jouw kamer die je wat wilt opvrolijken? Ik vertel je hoe jij je muur kunt decoreren en sfeervoller maakt!

5

Fotolijsten
Een muur met fotolijsten geeft zoveel sfeer aan jouw kamer! Ik heb deze 5 verschillende fotolijstjes gekocht bij Søstrene Grene voor ongeveer €2 per stuk. Voor een tof effect koos ik express voor verschillende kleuren en maten. Vooraf heb ik op een stuk karton de vormen van de lijstjes geknipt zodat ik met plakband kon kijken waar ik ze precies op mijn muur wil ophangen. Als je precies weet hoe en waar je ze wilt hebben kun je ze echt gaan ophangen. Ik heb de tekeningen in de lijstjes laten zitten omdat ik het er zo ook mooi uit vind zien. Natuurlijk kan je er ook je eigen foto’s in hangen of andere inspirerende quotes.

6

Foto’s
Je kunt ervoor kiezen om je muur geheel met lijsten te bedekken of om wat ruimte open te laten voor andere dingen. Ik koos ervoor om wat  ruimte over te houden zodat ik mijn eigen foto’s er tussen kon plakken. Ik gebruik vooral veel foto’s van mijn polaroid camera. Zo voeg je iets persoonlijks toe aan je muur waar je altijd naar kunt kijken. Het hoeven natuurlijk niet perse polaroid foto’s te zijn. Foto’s van ‘normaal’ formaat zijn ook heel leuk!

7

Kaartjes.
Ik heb een bak vol met visitekaartjes, verjaardagskaartjes of kaarten die mij zijn verstuurd vanuit het buitenland. Kies er een aantal mooie uit en hang ze ook op aan jou muur. Zo kan je nog meer persoonlijkheid aan de muur toevoegen en zit er aan elke kaart een verhaal. Ook geven al die kaarten een tof effect aan jou muur.

Quotes en andere inspiraties.
Zelf koop ik altijd kaartjes in winkels waar een inspirerende tekst opstaat. Die bewaar ik meestal bij mijn bureau. Je kunt ook iets uit een magazine scheuren, wees creatief!

Heb jij nog leuke tips voor ons?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.