Home Fun POLL: wie is jouw favoriet in ‘The Band’?

POLL: wie is jouw favoriet in ‘The Band’?

The Band
Foto: VTM
We weten het niet van jullie, maar wij waren de afgelopen weken elke vrijdagavond in de ban van ‘The Band’, de zoektocht naar een nieuwe Nederlandstalige jongensgroep – lees: nieuwe crushes, want we hebben allemaal een zwak voor jongens die zingen. Vanavond begint het echte werk, want we krijgen de eerste liveshow te zien! Welke kandidaat heeft jou nu al in zwijm doen vallen met z’n stem?

En toen waren ze nog met twaalf…

Het publiek en de jury kozen twaalf kerels uit heel wat kandidaten, en zij zullen vanavond vanaf 20u40 op VTM te zien zijn in een spectaculaire liveshow. Aan het einde van de aflevering zullen er spijtig genoeg al twee jongens naar huis gestuurd worden. Maar eerst zullen de zangers in groepjes van vier een Nederlandse versie van een Engelstalig lied zingen, en daarna elk apart een Nederlandse hit.

Heb je nog geen uitgesproken favoriet, of ken je ze z’n naam niet meer? Bekijk even de Nederlandstalige medley die de finalisten samen maakten om je geheugen op te frissen. En om het weekend al dansend in te zetten.

De uiteindelijke band zal natuurlijk uit vier personen bestaan, maar wie moet er voor jou sowieso bij zijn? Eerlijk? We vinden het ook een héél moeilijke keuze.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.