Home Love Daten YAS GIRL: deze 4 positieve dingen leer je na een break-up

YAS GIRL: deze 4 positieve dingen leer je na een break-up

3. Je vriendinnen zijn the best ever (écht!).

break-up
© Getty

Niets zo pijnlijk als een stevige break-up, we know. Maar aan alles zit een mooi kantje, en ook aan de split met je prins op het witte paard. Benieuwd? Hieronder lees je de positieve dingen die je leert na een break-up. #levenservaring enzo.

The heart wants what it wants, en het is aan jou om daar héél goed naar te luisteren. Botert het niet meer tussen jou en je lover? Dan is daar vaak een reden voor. De periode net na een break-up kan superlastig zijn – we feel ya! – omdat je het niet gewoon bent om alleen te zijn. Maar hoe langer jullie uit elkaar zijn, hoe duidelijker je zal kunnen zien dat het wel de juiste beslissing was om te splitten. En hey, je leert er zelfs wat van!

1. Je komt erachter dat alleen zijn amazeballs is.

Lekker doen wat jij wilt en met niemand rekening houden? Yes, you can! Discussies over wat jullie gaan kijken op Netflix of over waar jullie gaan eten tijdens je date night, zijn nu voorgoed verleden tijd. McDonald’s en Pretty Little Liars it is! (Hé, comfort food is oké in moeilijke tijden, toch?)

2. Je merkt dat je way stronger bent dan je dacht.

Ja, de eerste twee dagen zal je je geen leven zonder hem kunnen voorstellen, maar dat blijft écht niet zo. Wanneer je door die moeilijke tijd komt, gaat het leven gewoon verder. En dan is er ruimte voor nieuwe – veel mooiere – dingen.

3. Je vriendinnen zijn the best ever (écht!).

Toegegeven: na je break-up was je de meest ongezellige persoon op aarde, maar toch lieten je friends je niet vallen. Ze waren er áltijd als jij een down momentje had. Wat zou je zonder hen moeten? That’s right.

4. Je hebt niemand nodig om gelukkig te worden.

Na een break-up leer je vanzelf hoeveel waarheid er in de uitspraak ‘I don’t need a man‘ zit. Toegegeven: een vriendje hebben is best leuk, maar het is geen verplichting. Geluk moet vanuit jezelf komen! Wordt dus snel een happy single en dans mee met ‘Single Ladies’ van Beyoncé. Met je #girlsquad als back-up dancers, ah ja.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.