Home Life 5 redenen waarom je jouw gsm beter thuislaat tijdens een concert

5 redenen waarom je jouw gsm beter thuislaat tijdens een concert

Kijk omhoog! Niet naar je smartphonescherm.

Concert zonder gsm
© David Calderón via Unsplash

Wie geregeld naar een concert gaat, kent het fenomeen wel: smartphones overal. Je moest maar eens een seconde van het concert vergeten filmen, om de video achteraf toch nooit meer te kunnen bekijken. Hier zijn enkele redenen waarom het zoveel beter is om je gsm achterwege te laten tijdens de show.

1. Dansen dansen dansen

Je kan je honderd procent smijten en dansen alsof er geen morgen is. Je hoeft geen schrik te hebben dat je gsm uit je handen zal vallen door te uitbundige dansmoves.

2. Het ziet er niet uit

Wie goed kijkt, ziet dat het meisje met de witte T-shirt niet enkel met haar gsm filmt, maar ook nog eens met een kleine camera. Geef zelf toe: dat ziet er toch niet uit? Beperk jezelf tot het nemen van een handvol foto’s en het maken van één à twee video’s, van je favoriete lied bijvoorbeeld.

3. Je hoeft niet door een andere gsm mee te kijken

Echt niets is zo vervelend als mee moeten kijken via het smartphonescherm van de persoon voor je. Dit is een probleem dat de kleine meiden onder ons zeker herkennen. Als je zelf niet de hele tijd staat te filmen, gaan de mensen rond je hopelijk je voorbeeld volgen en kan iedereen gewoon van het concert genieten.

4. Je hebt je handen vrij

Niets is leuker dan een artiest die weet hoe hij het publiek aan het bewegen kan krijgen. En voor de artiest is er niets leukers dan een publiek dat enthousiast meedoet. Steek je gsm dus weg en klap zo enthousiast mee dat je handen ervan tintelen.

5. Maar wat dan met de lichtjes?

Het enige moment waarop het een meerwaarde is om je gsm schaamteloos boven te halen, is wanneer de band een ballad brengt en vraagt aan het publiek om de zaklamp boven te halen. Dat is het perfecte moment om je smartphone toch even in je handen te nemen en volledig op te gaan in het moment.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.