Home Life Reizen Maak kennis met Inflatable Island, het vakantieparadijs van onze dromen

Maak kennis met Inflatable Island, het vakantieparadijs van onze dromen

OH MY. 😍

Inflatable Island
Instagram

De paasvakantie is nog maar net voorbij, maar wij hebben al opnieuw zin om op reis te gaan. Toen we de foto’s van dit unicorn island in de Filipijnen zagen, waren we namelijk op slag verliefd. It’s so prettyyy.

Maak kennis met Inflatable Island, de grootste opblaasbare speeltuin in Azië. Het terrein is gelegen in Subic Bay, op zo’n 80 kilometer van de Filipijnse hoofdstad Manila. Het park is ongeveer 36.600 vierkante meter groot – vergelijkbaar met acht (!) basketbalterreinen – en bestaat uit opblaasbare glijbanen, bruggen, torens en nog vééél meer.

Unicorn heaven

De pasteltinten maken het geheel alvast erg Instagramwaardig, maar het hoogtepunt is ongetwijfeld de gigantische opblaasbare eenhoorn die in het midden van het parcours staat. Verder zijn er ook nog een dinosaurus en een felblauwe zee-eenhoorn, waar je op kan spelen.

☀️🌊

A post shared by Daryll (@daryllcs) on

Wil je na al dat rondlopen even uitrusten? Dan kan je op het strand even relaxen in de Pink Bali Lounge, een afgebakende ruimte met pastelroze en lavendelkleurige ligstoelen en parasols. We zijn nog niet vertrokken, maar één ding weten we al zeker: hier willen wij nooit meer weg!

getaway buddy 👌🏼 #fujifilm #fujifilmph

A post shared by Daryll (@daryllcs) on

Nu zijn de Filipijnen niet meteen bij de deur, maar een toegangsticket voor dit paradijs kost je nog geen 10 euro. In ruil mag je de hele dag op de strandstoelen liggen en kan je je een uurtje uitleven in het attractiepark. Heb je toch wat langer nodig? Dan betaal je 12 euro voor een dagpas. Nu alleen nog sparen voor je vliegtickets!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.