Home Life HOW TO: je resting bitch face met make-up verbergen

HOW TO: je resting bitch face met make-up verbergen

3. Teken je wenkbrauwen niet te puntig

resting bitch face
© Unsplash

Meisjes die geboren zijn met een resting bitch face zijn als het ware vervloekt. Telkens als ze gewoon een neutraal gezicht willen houden, krijgen ze te horen dat ze boos of gemeen kijken. Terwijl ze helemaal niets deden! Verschrikkelijk dus. Daarom hebben wij enkele make-uptips om je bitchy face wat te verbergen.

1. Breng witte oogschaduw aan in je ooghoeken

Een beetje witte oogschaduw creëert de illusie dat je ogen wijder en groter zijn. Zo zie je er wakker en vriendelijker uit. Als je moe bent, lijk je namelijk sneller gemeen!

2. Draag lichte lippenstift, in plaats van een donkere kleur

Een donkere lipstick is meer badass dan een lichtere kleur. Dat kan heel cool en sexy zijn, maar het bepaalt meteen ook hoe mensen jou zien.

3. Teken je wenkbrauwen niet te puntig

Wenkbrauwen mogen er niet te streng uitzien. Als ze scherp en puntig zijn, zal je heel intens en kwaad overkomen. Als je ronde wenkbrauwen hebt, lijkt je gezicht zachter en zullen veel meer mensen je benaderen.

4. Breng highlighter aan op de juiste plekken

Highlighter maakt je look wat levendiger. Maak een omgekeerde driehoek onder je ogen, maak een lijn op je neus en doe wat poeder op je kin. Zo lijkt je gezicht lichter op de plekken waar je highlighter hebt aangebracht.

5. Breng blush aan op je wangen

Breng een subtiele lichte blush aan op je wangen om je gezicht meer kleur te geven. Zo manier creëer je een schattig en open gezicht.

6. Camoufleer donkere kringen onder je ogen

Door vermoeidheid krijg je niet alleen kleinere oogjes, maar ook donkere kringen onder je ogen. Hierdoor kan je eruitzien alsof je een zware nacht hebt gehad en wat cranky bent. Camoufleer die wallen met een dekkende concealer.

7. Gebruik lichte oogschaduw

Een smokey eye is heel sexy, maar net als bij een donkere lippenstift kan je er wat bitchy uitzien. Je kan het wel dragen, maar pas je make-up aan, aan de gelegenheid. Als je naar school gaat, draag je dus beter een lichte nude oogschaduw. Lichtroze of lichtbruin werkt heel goed om die resting bitch face wat te verbergen.

Deze tips zorgen ervoor dat je gezicht wat meer open en happy lijkt, zelfs als je niet lacht. Give it a try!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.