Home Life Review: Avanca Waterproof Bluetooth Speaker

Review: Avanca Waterproof Bluetooth Speaker

Singing in the shower…la la di, la la da, la la da. Net als mij een fanatieke ‘onder-de-douche’-zangeres? Vandaag review ik de Avanca Waterproof Bluetooth Speaker. Speciaal voor alle stijlvolle nachtegaaltjes (to be).


Mijn eerste indruk? Wat een mooi design! De Avanca Waterproof Bluetooth Speaker heeft een zuignap waarmee je ‘m aan de muur kan bevestigen en een mooie, moderne finish . Dit exemplaar is helemaal on trend door de witte look. Wel moet je de speaker voordat je deze kan gebruiken, eerst 3 uur opladen.


Zitten de 3 uur erop? Dan kun je aan de slag met de speaker. Zoals de naam al suggereert kun je muziek afspelen door middel van bluetooth, bijvoorbeeld op je telefoon. Vergeet deze dus niet even in te schakelen. Binnen nog geen 3 seconden zie je Avanca op je telefoonscherm verschijnen. Klik je hierop dan hoor je een Britse vrouwenstem zeggen ‘bluetooth connected’. Chic, hè?


Tijd om te douchen! De speaker bevestig je heel gemakkelijk met de zuignap aan de wand. Het vergde toch wel even lef om het water over de speaker te laten stromen. Zou het écht waterproof zijn? Eeeuhm….helemaal! En het allerbelangrijkste: het geluid is echt fantástisch. Echt. Ik was echt verbaasd hoeveel volume uit zo’n kleine speaker kwam. Je kunt natuurlijk het volume ook bijstellen door de knop ingedrukt te houden. Benieuwd naar de kwaliteit?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Deze speaker heeft trouwens ook de optie om op te nemen onder de douche. Ideaal. Kun je dus gezellig bijkletsen met je BFF, terwijl je je haren aan het shampooën bent. Mijn conclusie? De Avanca Waterproof Bluetooth Speaker is wat mij betreft met vlag en wimpel voor de test geslaagd. Hij ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook een heel goede geluidskwaliteit. De speaker is voor 34,95 te koop via bol.com. Kun je alvast oefenen voor het volgende seizoen van The Voice of Holland. Anyone?


Zingen jullie ook zo graag onder de douche?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.