Home Life Review: Secret app

Review: Secret app

Er is een nieuwe app die in opkomst is: de Secret app. Ik besloot hem eens uit te proberen. In dit artikel lees je wat ik er van vind!

De naam van de Secret app zegt het al.. je kunt er je geheimen delen. Je plaatst anoniem een geheim en je kunt die van anderen ook lezen. Soms zie je een melding dat een geheim van een vriend is, maar je kunt nooit zien welke vriend dat dan precies is.


Hier was ik al een beetje bang voor. Even scrollen door de ‘secrets’ van anderen en je komt vrijwel alleen maar liefdesberichtjes tegen. Van die cheesy teksten, ik hou er niet zo van. Ik wil echte geheimen lezen!


Nope.. ik scroll verder en zie allemaal rare berichtjes die over het Corps gaan.


Ehm.. wattes?


Blijkbaar ben ik niet de enige die het niet begrijpt. Ik heb ook heel veel berichtjes over studentenverenigingen en inside jokes daarvan voorbij zien komen. Niet echt grappig voor mensen als ik die er niets van snappen.


Tussen een stuk of 30 liefdesuitingen en berichtjes van studentenverenigingen vind ik dan eindelijk een ‘secret’. “I’m 40 years old an still don’t know what I want to be when I grow up’. Nou ja.. Dat was het zoeken niet echt waard. Ik vind het een stomme app en ik heb hem dan ook meteen weer van mijn telefoon verwijderd.

Heb jij de app al geprobeerd? Wat vond jij ervan?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.