Home Life SHOPPING: 5 planners die je helpen om in 2021 je doelen te...

SHOPPING: 5 planners die je helpen om in 2021 je doelen te bereiken

Om die goede voornemers te verwezenlijken!

planners doelen
© Bich Tran via Pexels

Het nieuwe jaar bevindt zich vlak om de hoek en daarmee ook meteen allerlei doelen en wensen die met 2021 gepaard zullen gaan. Zijn er zaken die jij wilt doen of bereiken volgend jaar, maar heb je geen idee hoe je aan de slag gaat? Wij verzamelden vijf planners die je daarbij kunnen helpen.

1 / 5
Selfcare planner
Succesplanner
Pink Daydream Planner
Getting Stuff Done
Best self planner
Selfcare planner
Selfcare planner

Is jouw doel om in 2021 meer aan selfcare te doen? De naam zegt het zelf al, maar deze agenda kan daarbij helpen. De bedoeling is dat je door kleine veranderingen te doen en positieve keuzes te maken je gezondheid verbetert. Je vindt er bijvoorbeeld oefeningen in om slechte gewoontes af te leren of om met angsten om te leren gaan.

€ 19,99 – Standaard Boekhandel (verschijnt in januari 2021)

Succesplanner
Succesplanner

Wie wil groeien op persoonlijk op professioneel vlak kan een hulp vinden in een succesplanner. Deze zorgt ervoor dat je nadenkt over wat je wilt en brengt je rust en inzicht. Omdat deze ongedateerd is, kan je ook starten wanneer je maar wilt!

€ 36,95 – Succes Planner

Pink Daydream Planner
Pink Daydream Planner

Deze planner is niet alleen mooi, maar ook nog eens superhandig. Geen agenda zoals we die gewoon zijn, maar je vindt er verschillende onderdelen zoals een to do-lijstje, een boodschappenlijstje, notities en meer in!

€ 24,95 – Somewhere Someday

Getting Stuff Done
Getting Stuff Done

Wie leidt aan uitstelgedrag, kan een agenda goed gebruiken om dingen klaar te krijgen. De naam van de planner zegt het zelf ‘Getting Stuff Done’. Deze 288 pagina’s zouden je helpen om productiever te zijn.

€ 31,95 – Cgd London

Best self planner
Best self planner

De beste versie van jezelf worden, is dat niet iets wat we allemaal willen? Deze planner voor zes maanden helpt daarbij. Zo kan je alles wat je moet doen organiseren, je tijd beter indelen en een balans vinden tussen privé en school/werk.

€ 21,95 – 24papershop

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.