Home Life SMILE! Freya Poppe van Tutu Chic gaat in zee met Fujifilm

SMILE! Freya Poppe van Tutu Chic gaat in zee met Fujifilm

Het ideale cadeautje voor een goed rapport?

© Tutu Chic

Altijd al op een fancy schmancy manier foto’s willen nemen? Freya Poppe van Tutu Chic to the rescue! Speciaal voor haar fans sloeg ze de handen in elkaar met cameramerk Fujifilm en creëerde ze een Instax camera met bijbehorend tasje. Just smile and wave!

Freya Poppe werd bekend door haar deelname aan ‘Pink Amition‘ op VIJF. Sindsdien heeft de spring-in-‘t-veld nog geen minuut stilgezeten. Ze stampte haar kledinglijn Tutu Chic uit de grond, lanceerde haar beddengoedlijn Tutu Dors, maakte haar eigen gin, en momenteel verwent ze haar klanten met heerlijke freakshakes in haar pop-upwinkel in Knokke. Van een ambitieuze vrouw gesproken!

Say cheese!

En vanaf nu kan Freya dat lijstje nog langer maken, want de blondine brengt haar eigen Instax camera in samenwerking met Fujifilm op de markt. Dat leuke nieuws maakte ze zelf bekend op Instagram.

Wie de trotse eigenaar van een camera à la Tutu Chic wil zijn, zal zich mogen haasten, want er is maar een beperkte oplage beschikbaar. Het pakket met camera, tasje en fotopapiertjes is voor 150 euro helemaal van jou. Check it out! Misschien een leuk cadeautje voor een goed rapport *hint, hint*.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.