Home Life Stien Edlund lanceert een vriendenboek met de leukste vragen en challenges

Stien Edlund lanceert een vriendenboek met de leukste vragen en challenges

Het doel van het vriendenboek is simpel: just have fun!

Stien Edlund
© Lannoo/ZEB

Wie denkt dat een vriendenboek enkel iets is voor lagereschoolkinderen heeft het mis. Ook als tiener kan het leuk zijn om elkaars boekje in te vullen. TikTokker Stien Edlund brengt een exemplaar uit met vragen die geschikt zijn voor jouw leeftijd.

Stien Edlund brengt binnenkort een tweede boek uit. Dit keer is het een vriendenboek voor tieners. De Belgische TikTokker verzamelde in ‘My Friends!‘ een heleboel vragen om je vrienden nóg beter te leren kennen. Het boekje bevat ook challenges die jullie samen kunnen uitvoeren. Het doel van het vriendenboek is simpel: just have fun!

Invullen en uitlenen

Geen idee waar je moet beginnen in ‘My Friends!’? Stien geeft het goede voorbeeld en heeft drie pagina’s vol gepend met weetjes over zichzelf. Nu is het jouw beurt! Wanneer jij jouw vriendenboek hebt ingevuld, staat je nog maar één ding te doen: het boekje aan zoveel mogelijk vriendinnen uitlenen tot het helemaal vol staat. Je leert dus niet enkel Stien kennen, maar ook jezelf en je vrienden! ‘My Friends!’ is vanaf 28 februari beschikbaar.

‘My Friends!’, Stien Edlund, € 15,99, Uitgeverij Lannoo

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.