Home Life Stop met deze dingen en je zal veel gelukkiger zijn

Stop met deze dingen en je zal veel gelukkiger zijn

gelukkiger
Foto: Pinterest
Een number one goal in het leven is om gelukkig te zijn, voor wie niet? Jouw droombaan vinden, een gezinnetje stichten met de liefde van je leven, … zijn nu nog allemaal ver-van-je-bed-levensdoelen. Maar ook door een aantal dingen aan jezelf te veranderen, kun jij een stuk happier door het leven gaan. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

1. Stop met alles te willen controleren

Mensen proberen over het algemeen zoveel mogelijk controle te hebben over alles, maar écht alles. Als een situatie niet loopt zoals voorspelt, gaan de meesten loco. Probeer dat zoveel mogelijk los te laten, controle over alles in onmogelijk! Laat elke situatie zoals die is, in plaats van te denken hoe het anders moet. If it was meant to be controlled, it would have come with a remote, ha!

2. Probeer niet altijd je gelijk te halen

Ben jij een beetje een betweter en wil je altijd gelijk hebben? Let it go! Je gelijk bewijzen of een ander zijn ongelijk bewijzen is niet altijd nodig. Het is een enorme valkuil als je op weg bent om gelukkig te worden. Het kost veel energie en soms ook een mooie vriendschap. Probeer bye bye te zeggen tegen discussies en ruzies!

3. Drop the negativity

Een beetje realisme is niet erg, maar laat dit niet te veel omslaan naar negativiteit. Probeer een dag zeur- en zeikloos door het leven te gaan en je zal het verschil snel merken.

4. Geef je behoefte om indruk te maken op anderen op

Probeer je vooral iets goed te doen om indruk te maken op een bepaald persoon? Stop ermee! Als je iets doet in het leven, doe het dan voor jezelf. Probeer indruk te maken op jezelf en je verwachtingen te overtreffen en je zult een stuk zorgelozer door het leven gaan. Yay!

5. Leef niet naar de verwachtingen van een ander

Werk je je helemaal uit de naad op school omdat je ouders bepaalde verwachtingen van je hebben? Go talk to them! Het is niet oké om jezelf helemaal te overwerken om te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Hetzelfde geldt voor verwachtingen van je BFF, vriendinnen of vriendje. Wat verwacht je van jezelf? Probeer hier aan te voldoen en niet te veel aan dat van een ander.

Als je deze 5 zaken probeert na te streven, zul je al snel merken dat je meer innerlijke rust zult vinden. En remember …

Nog meer zaken om happy van te worden:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.