Home Life 5 tips om van dat ochtendhumeur af te geraken

5 tips om van dat ochtendhumeur af te geraken

Goeiemorgen, brombeer!

Ochtendhumeur
© Getty

Ben jij in de ochtend ook niet aanspreekbaar? Heb jij liters koffie nodig om aan de dag te beginnen? Met deze tips begin je de ochtend met een goed humeur. Let’s go!

1. Maak het makkelijk voor jezelf

Sta je ‘s morgens ook zo lang voor jouw kast? Weet je echt niet wat je moet aandoen? Probeer je kleren de avond ervoor al klaar te leggen. Dit bespaart je veel tijd én stress.

2. Doe iets leuks voor jezelf

Probeer de avond ervoor eens na te denken wat je graag zou willen doen. Met jouw vriendinnen naar de bioscoop of gezellig iets gaan drinken? Wat denk je van een uurtje te shoppen? Plan iets leuks in wanneer jij vindt dat het nodig is. Zo ga je de dag veel gelukkiger tegemoet.

3. Jouw all time favoriete liedje

Luister je graag naar muziek? Krijg je maar niet genoeg van dat ene liedje? Stel dat liedje in als je wekker. Nu word je gegarandeerd vrolijker wakker. Want aan die wekker ontkomen we helaas nooit. Maar jouw ochtendhumeur is weg in no time.

4. Een goede slok water

Zet een fles water aan je bed en van zodra je wakker wordt, drink je meteen een paar slokken water. Dit zorgt ervoor dat je meteen al wakker bent. Wat ook wonderen kan verrichten, is een douche. Heb je geen tijd? Een koude klets water helpt zeker ook!

5. Uitgebreid ontbijten

Een uitgebreid ontbijt is ook super belangrijk. Je krijgt energie én er is niets leukers dan met lekker eten je dag te starten. Probeer vooral te variëren in jouw ontbijt, zodat je elke ochtend iets hebt om naar uit te kijken.

Tekst: Femke De Bley

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.