Home Life COOL: de tweede editie van Kinepolis’ ‘Secret Cinema’ is met de film...

COOL: de tweede editie van Kinepolis’ ‘Secret Cinema’ is met de film ‘Aquaman’

Dat belooft een natte ervaring te worden!

Aquaman

Begin september kwam Kinepolis met de allereerste editie van ‘Secret Cinema, toen werd de horrorfilm ‘The Nun‘ getoond in een klooster in Gent. Nu vindt in december een tweede editie plaats en dit keer tonen ze de fantasiefilm ‘Aquaman‘. Zou er water aan te pas komen? Wij gokken van wel!

Het unieke concept ‘Secret Cinema’ werd in september gelanceerd met de horrorfilm ‘The Nun’. Daarbij konden kijkers die een ticket gescoord hadden, de prent bekijken op een unieke locatie, namelijk een klooster in Gent. Nu komt Kinepolis in december met een tweede editie, en de filmtitel belooft alvast veel goeds.

Aquaman

Dit keer spelen ze namelijk de DC Comics-film ‘Aquaman’. Arthur Curry, de erfgenaam van het koninkrijk van Atlantis, moet uit de schaduw treden en zich een ware leider tonen als Heerser van de 7 Zeeën.

En heel toepasselijk gaat die kijkervaring door aan de Belgische kust! Op een voorlopig nog geheime locatie word je helemaal ondergedompeld in de mythische onderwaterwereld van de superheld. We hebben zo’n gevoel dat water bij de voorstelling niet zal ontbreken.

Deze ‘Secret Cinema’-editie gaat door van 13 tot 16 december, met op 15 december zelfs twee voorstellingen. Pas enkele dagen voor de film ontvangen bezoekers de exacte locatie. Tickets kan je hier kopen voor 25 euro.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.