Home Life De 6 types van kussen die je so-wie-so herkent

De 6 types van kussen die je so-wie-so herkent

Welke kus is jouw favoriet?

kussen
© Alex Brisbey via Unsplash

Of je je lief nu voor de honderdste keer kust, of je crush voor de eerste keer een dikke smakkerd geeft, dat maakt niet uit: van kussen houden we sowieso. Herken jij de volgende zes types van kussen? Hou dan zeker de pepermuntjes in de aanslag!

1. De full-on tongzoen

Of om het chique te zeggen: de ‘french kiss‘. Of je dat nu doet met je vakantielover, crush of trouwe boyfriend, dichter bij elkaar kan je bijna niet komen En hij geeft je elke keer weer – mits goede uitvoering – serieuze buikkriebels. Can’t get enough!

2. Het kleine, schattige kusje

Want jep: zelfs het kleinste kusje kan je de grootste vlinders bezorgen, omdat het iets heel intiem is. Op je mond, neus of voorhoofd, of zelfs onverwacht in het midden van een zin. Want liefde zit in de kleine dingen, toch?

3. De vluchtige luchtkus

Deze kan van alles betekenen en van elk soort jongen komen, maar wat ze al-le-maal gemeen hebben is dat het amazing voelt om er eentje te krijgen. Of het nu met een knipoog komt van die ene bad boy of met een glimlach van je crush: de luchtkus is een winnaar. Altijd welkom!

4. De bijtzoen

#confessiontime: som willen jullie elkaar het allerliefst opeten. Niet echt, natuurlijk, maar een kleine beet hier en daar kan je kussessie een extra boost geven. Niet te hevig zijn, obviously – echte bijtwonen zijn not so sexy.

5. De beruchte zuigzoen

Je nek is een ontzettend gevoelige plek, dus kussen kunnen je daar echt een kippenvelgevoel bezorgen. En om dat net nog wat intenser te maken, is de zuigzoen een goede zet. Wel oppassen: hij laat een beruchte zuigplek achter. Busted!

6. De charmante handkus

Deze zal je iets minder snel tegenkomen, omdat de ouderwetse gentleman helaas een zeldzaam ras is geworden. Maar óh, wat is het cute! Zo wordt elke jongen binnen één seconde iemand die je aan je moeder zou kunnen voorstellen. Goals.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.