Home Life 5 leuke verrassingen voor je bestie die je amper geld kosten

5 leuke verrassingen voor je bestie die je amper geld kosten

Geen inspiratie?

bestie
© Unsplash

Jouw bestie is er áltijd voor jou. Hoog tijd om haar eens in de bloemetjes te zetten door haar te verrassen met iets leuks. Bij een geschenk denken we altijd aan dingen die veel geld kosten, maar dat hoeft niet zo te zijn. De leukste cadeau’s zijn zelfgemaakt, met extra veel liefde!

1. Schrijf een brief voor haar

Tegenwoordig hebben we WhatsApp en iMessage om met elkaar te kunnen chatten. Maar in plaats van haar via een berichtje te zeggen dat je haar nooit meer kwijt wil, is het veel specialer om dat te doen met een brief. Stop ‘m in een mooie envelop, doe er een postzegel op en doe ’m op de post. Ze zal écht super verrast zijn als er ineens een brief voor haar in de bus zit. Het laat ook nog eens zien dat je er echt moeite voor hebt gedaan.

2. Jar of memories

Wat je hiervoor nodig hebt, is een grote snoeppot of een mason jar. Maak allemaal kleine briefjes met op elk papiertje iets wat jullie samen hebben meegemaakt of iets wat je zo leuk vindt aan haar. Doe de briefjes in de pot en versier ‘m eventueel nog een beetje. Om je memory jar nog wat op te vullen, kan je  ook haar favoriete snoepjes erbij doen. Wedden dat ze ’t geweldig vindt?

3. Fotoshoot

Je kan nooit genoeg foto’s hebben! Een professionele fotoshoot kan je al voor een paar euro regelen op vakantieveilingen.be. Op die site bied je op een fotoshoot en als je geluk hebt, betaal je zelfs alleen maar 5 euro administratiekosten!

Wil je er toch liever helemaal geen geld aan uitgeven? Je kent sowieso wel iemand met een goede camera die je even heel lief aankijkt om foto’s van jou en je bestie te nemen.

 4.’52 Things I Love About You’– kaarten

Er zijn vast duizenden dingen die je leuk vindt aan je beste vriendin. Maar je kan al beginnen met 52. Koop een kaartspel en schrijf op elke kaart wat haar net zo leuk en speciaal maakt. Bundel het kaartspel en doe er een mooie strik rond. So-wie-so het liefste cadeautje dat ze ooit kreeg!

5. Bestie bucketlist

Bijna dagelijks maken jullie plannen voor de toekomst. Waar jullie heen willen, welke haarkleur jullie samen willen nemen, enzovoort. Om die plannen niet te vergeten, kan je een lange bucketlist voor jullie tweeën maken. Schrijf de leukste dingen die jullie samen nog moeten doen op. Enkele voorbeelden: een roadtrip maken, samen naar een pretpark, kamperen in de tuin, een marathon van jullie favoriete serie,…. Je kan het zo gek nog niet bedenken. En dan is het natuurlijk de bedoeling dat jullie alles op die bucketlist afvinken. Go, go, go!

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.