Home Life VIDEO: Wow! Dit meisje doet ons superhard denken aan Taylor Swift

VIDEO: Wow! Dit meisje doet ons superhard denken aan Taylor Swift

Taylor Swift
Foto: YouTube

Ruzie met Kanye & Co of niet: wij blijven voor altijd #TeamTaylor. Want zoals Taylor Swift is er natuurlijk maar eentje. Maar, eh, de 12-jarige Grace komt toch redelijk dicht in de buurt.

De Amerikaanse Grace VanderWaal is net twaalf geworden en ze kan nu al zingen zoals Taylor Swift. Grace schreef zich in voor de talentenjacht ‘America’s Got Talent’ (een beetje vergelijkbaar met ‘The Voice van Vlaanderen’) en verraste de jury met haar geweldig stem. En hebben we al gezegd dat ze daarnaast ook ukulele speelt?

Grace is een echte multitasker, dus. Daarnaast schrijft ze al haar liedjes ook nog eens zelf. Wait, what? We know! Wij voelen ons al héél slim als we ‘Work’ van Rihanna al juist kunnen meezingen… Hierboven kan je Grace live aan het werk zien.

Ook haar eerste optreden bij ‘America’s Got Talent’ was een echte topper. Grace was zo goed dat ze zelfs een hoop goudkleurige confetti over zich heen kreeg van de jury. Willen.wij.ook.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.