Home Life WANT: deze pastelroze zwembaden zorgen voor een instant verkoelend effect

WANT: deze pastelroze zwembaden zorgen voor een instant verkoelend effect

Een must have voor deze zomer!

pastelroze zwembad
Foto: Funboy

Op zomerse dagen zoals vandaag willen we maar één ding: verkoeling. Om die te bereiken, kan je van een bolletje ijs (of twee) smullen, je dorst lessen met een heerlijke cocktail of een verfrissende duik nemen in het water. Lijkt dat laatste jou wel wat? Dan zijn deze opblaasbare zwembaden voor volwassenen een dream come true.

Wie dacht dat opblaasbare zwembaden alleen voor kinderen waren, heeft het mis. Bij Funboy verkopen ze namelijk enkele exemplaren voor volwassenen in verschillende leuke vormen. De website heeft net hun ‘Adult Splash Pools’-lijn online gezwierd, en wij waren meteen verliefd.

Pastelroze

Zo is er een opblaasbaar zwembad in de vorm van een hartje, dat groot genoeg is voor twee personen. Het is beschikbaar in onze favoriete kleur, namelijk pastelroze, én het is in minder dan twee minuten opgeblazen. Ideaal!

Retro convertible

Een tweede model is hun ‘Retro Convertible Splash Pool’, een zwembad in de vorm van een auto. In dat exemplaar kunnen maar liefst vier volwassenen plaatsnemen, en net als een echte auto bevat ook het zwembad een houder voor je drankje. Goedkoop zijn deze pareltjes niet, want voor een model voor twee personen tel je al snel 125 euro neer. A girl can dream, toch?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.