Home Life Washi Tape Kalender

Washi Tape Kalender

Ik koop regelmatig een grote planner die ik in mijn kamer kan ophangen. Voor mij werkt het erg fijn, ik zou het niet kunnen missen. Dit jaar wou ik er graag zelf een maken door middel van de washi tapes die ik heb verzameld. Benieuwd naar de diy? 

1

Wat heb je nodig?

– Mooie tape met kleurtjes of motief. Je kunt hier washi tapes kopen.
– Een schaar
– Stickers die je zelf tof vind. Ik heb zelf dit Stickervel met letters en cijfers gekocht bij Hema.
– En hier kun je Plaknotities vinden.

2

Als eerst pak je een leuke kleur washi tape voor je kalender, en bedenk dan waar jij jouw kalender wilt plakken. Ik koos ervoor om er een op de koelkast te maken. Maak vervolgens met je washi tape een raster van zeven kolommen en vijf rijen op de muur. De bedoeling is dat je uiteindelijk kolommen voor alle weken en vakjes voor alle dagen hebt. En nog wat extra vakjes, is altijd handig!

3

Vervolgens kun je gaan beginnen met de stickers. De stickers die ik gebruik kun je er gemakkelijk weer afhalen en opnieuw gebruiken aangezien je dat nodig hebt voor de verschillende maanden. In de bovenste vakjes gebruik je de letters van de week ( m,d,w,d,v,z,z). Links gebruik ik een aantal stickers voor de maand. In de overige vakken kun je de dagen nummeren. Die moet je steeds weer aanpassen omdat de dagen veranderen door de maand heen.

4

Dan is jouw kalender klaar! Je kan de kalender versieren met verschillende stickers of kleuren washi tape. De plaknotities gebruik je op de vakjes waarop jij die dag een afspraak hebt staan. Deze diy ziet er niet alleen leuk uit, hij is ook nog erg handig en makkelijk!

Wat vind jij van deze diy? Bekijk ook hier de diy planner van Sophia

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.