Home Life Wint jouw middelbare school dit jaar de titel van ‘De Strafste School’?

Wint jouw middelbare school dit jaar de titel van ‘De Strafste School’?

Ook die van jou maakt nog steeds kans!

De Strafste School
Foto: MNM

Voor de achtste keer op rij gaat MNM op zoek naar De Strafste School. Die titel ging in 2017 naar de Sint-Bavohumaniora in Gent, en nu is het tijd om die over te dragen. Wil jij samen met je middelbare school deelnemen? Inschrijven kan nog tot en met 29 maart 2018!

Vorig jaar kreeg de Sint-Bavohumaniora in Gent de titel van De Strafste School in Vlaanderen en Brussel. Nu kiest MNM voor de achtste keer op rij een middelbare school die die titel zal verdedigen. Het motto van de actie is ‘Grenzen verleg je samen‘. Die uitspraak zette minister van Onderwijs Hilde Crevits kracht bij door een uitdaging aan te gaan.

Glasscherven

MNM-DJ Tom De Kock daagde de minister uit om op blote voeten tien meter over glasscherven te lopen, en dat live op Facebook. De challenge ging ze aan in de Sint-Bavohumaniora. Op die manier gaf ze het startschot voor de zoektocht naar een nieuwe winnaar. MNM wil zo veel mogelijk leerlingen samenbrengen en engageren om als groep samen te werken.

Inschrijven

Natuurlijk maakt ook jouw middelbare school kans op de dierbare titel. Het enige wat je moet doen om die in te schrijven, is een video maken waarin je samen met je school toont dat de leerlingen en leerkrachten de coolste zijn. Inschrijven doe je hier door alle gegevens in te vullen, de link naar het filmpje te plakken en in maximaal 300 woorden te zeggen waarom jouw school de strafste is.

In de week van 23 april krijgen 15 geselecteerde deelnemers een bezoek van MNM-dj Tom, Nora Gharib en bekende juryleden voor een rondleiding. Op donderdag 3 mei wordt bekendgemaakt wie de titel dit jaar toekomt. De bijhorende trofee wordt persoonlijk overhandigd door minister Hilde Crevits. Daarna barst er een radiofeest met pop- en urbanoptredens los.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.