Home Life WOW: ‘Stip na stip’ van Tinne Oltmans is de meest trending video...

WOW: ‘Stip na stip’ van Tinne Oltmans is de meest trending video van 2018

Dat blijkt uit YouTube Rewind, de jaarlijkse ranking van de populairste trending video's.

Move tegen pesten
© VRT

Begin januari 2018 verschenen verschillende BV’s met 4 stippen op hun hand. Het betrof een actie tegen pesten van Ketnet. Actrice Tinne Oltmans, boegbeeld van Move Tegen Pesten, lanceerde in samenwerking met het kanaal de song ‘Stip na stip‘. Die videoclip ervan eindigde nu als meest trending videoclip in YouTube Rewind.

In januari 2018 lanceerde Ketnet in het kader van de Vlaamse Week tegen Pesten, die begin februari plaatsvond, zijn campagne Move Tegen Pesten: STIP IT. Niemand minder dan Tinne Oltmans was daar het gezicht van.

Stip na stip

De ex-Ghost Rocker kwam met het catchy lied ‘Stip na stip‘ en riep zo kinderen en jongeren op om in te gaan tegen pesten. Nu is die muziekvideo verkozen tot meest trending videoclip van het jaar op YouTube in België. Dat blijkt uit YouTube Rewind, de jaarlijkse ranking van de populairste trending video’s.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor een nieuwe editie van Move Tegen Pesten: STIP IT werken Ketnet en het Netwerk Kies Kleur in 2019 opnieuw samen tegen pesten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.