Home Life Events YAY: de ticketverkoop van het grootste Belgische YouTube-event is begonnen

YAY: de ticketverkoop van het grootste Belgische YouTube-event is begonnen

Belgian Tube Days
Belgian Tube Days

Ben jij ook zo’n grote YouTube-fan? Dan hebben wij goed nieuws, want Belgian Tube Days blaast dit jaar drie kaarsjes uit! Op zaterdag 14 oktober 2017 gaat de derde editie van start met onder anderen Gio, Achterklap, Unagize, Kurkdroog en Totally Two. Het is een festival met, door én voor YouTubers en hun fans.

Op zaterdag 14 oktober 2017 vinden de Belgian Tube Days plaats in de Waagnatie in Antwerpen. Het is een groot evenement waarop YouTubers hun fans ontmoeten en al hun vragen beantwoorden. En die YouTubers zijn niet mis: Gio, Achterklap, Unagize, Kurkdroog, Céline en Talisa van Totally Two… Samen hebben ze al zo’n anderhalf miljoen volgers. Say whaaat?!

Je kan er je vloghelden in het echt ontmoeten, met hen op de foto gaan, hen vragen stellen en handtekeningen verzamelen. En dit jaar wordt het festival nóg groter, want het is ook de allereerste editie van de Belgian Tube Days Awards.

Belgian Tube Days Awards

Tijdens deze editie worden voor het eerst awards uitgereikt. Ergin Arslanbas, beter bekend als Achterklap, zal de awardshow presenteren én de awards uitreiken.

Het festival zal dit jaar verdeeld worden over vier ‘villages‘. De eerste village is de Entertainment Village. Daar kan je je uitleven op attracties en games, én je kan je laten opmaken in de make-upstoel. Er is een catwalk, en daar worden ook de awards uitgereikt. In de Brand Village kan je kennismaken met verschillende merken waarmee YouTubers en de Belgian Tube Days samenwerken. Heb je honger en/of dorst? Dan kan je terecht in de Catering Village. Als laatste kan je in de Workshop Village terecht voor tips en tricks over hoe je het best kan vloggen.

YouTubers

Kan je niet meer wachten tot 14 oktober? Geen paniek. Wij lijsten even de leukste YouTubers voor je op, mét hun leukste filmpjes.

Gio – 713.631 abonnees

Achterklap – 85.815 abonnees


Unagize – 293.192 abonnees

Kurkdroog – 23.330 abonnees

Totally Two – 7.144 abonnees

Check snel www.belgiantubedays.be en bestel je tickets! Voorverkoop: € 15, aan de kassa: € 20, vipticket: €40.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.