Home Life Zó kom je binnen no time over je ex heen

Zó kom je binnen no time over je ex heen

ex
Foto: We Heart It
Jij en je boyfriend zijn net uit elkaar. Hij is alweer aan het chillen met zijn vrienden, terwijl jij nog elke avond je kussen nat huilt. Maar dat weg wel eens stoppen, want jij wil graag zo snel mogelijk over je ex heen komen. Maar hoe doe je dat eigenlijk? 

1. Maak geen illusies

Liefde gaat niet altijd over rozen. Als je eenmaal uit elkaar bent, is het niet altijd zo dat het weer goedkomt. Maak je dus geen illusies. Blijf niet nog maanden hopen op je ex die ineens weer voor de deur staat. Keep your head up and move on! 

2. Leg je er bij neer

We know het is super lastig, maar leg je bij jullie break-up neer. Het heeft geen zin om meteen na jullie breuk te gaan proberen om jullie hartjes weer aan elkaar te lijmen. Er is waarschijnlijk een duidelijke reden waarom jullie uit elkaar zijn. Het zal voor beiden wennen zijn, maar uiteindelijk kom je erover heen!

3. Verbreek al het contact

Het laatste wat je wil is herinnerd worden aan jullie break-up. Vermijd dus zoveel mogelijk contact met hem. Defrienden op Facebook, ontvolgen op Instagram en Snapchat horen daar ook bij. Zo word je niet te vaak herinnerd aan het feit dat jullie uit elkaar zijn en zal het uiteindelijk makkelijker worden om hem te vergeten.

4. Stop je gevoelens niet weg, maar praat erover

Wat gebeurt er als je jezelf verbiedt om aan je ex te denken? Juist ja: je gaat er juist aan denken. Stop je gevoelens dus niet weg, maar praat erover. Wel met iemand die je volledig vertrouwd en waar je bij, als het nodig is, in tranen uit kan barsten! Je BFF lijkt ons de beste optie.

5. Have fun! 

Vergeet niet om plezier te maken. Het liefst sluit je jezelf op op je kamer met een liter ijs en tien repen chocolade, maar dat lost niets op. En heel gezond is het ook niet echt. Wentel jezelf dus niet te veel in zelfmedelijden. Ga lekker met je BFF shoppen (#treatyourself) of ga uit met je girls squad. Een beetje dansen en plezier maken en voor je ’t weet ben je je ex alweer helemaal vergeten.

Nog meer love stuff: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.